Agentbeleid

Een beleidsgroep is een set instructies of IT-beleidslijnen die de agent configureren. Wijs een beleid toe aan Gedetecteerde apparaten, bij implementatie worden de agent en het beleid geïnstalleerd op het apparaat.

Beleidsgroepen

U kunt toegang krijgen tot de Beleidsgroepen om een nieuwe groep te maken of om deze toe te wijzen aan apparaten van:

  • Admin > Agentbeleid
  • Admin > Detectie > Beleidsgroepen

De weergave Beleidsgroepen toont een lijst van alle beleidsgroepen die u hebt gemaakt, met inbegrip van de groep Groep implementatievertegenwoordigers.

Beschikbare acties:

  • Agent Implementatievertegenwoordiger downloaden: selecteer dit om een nieuwe inschrijvingssleutel te genereren voor het installeren van verdere agenten op apparaten.
  • Nieuwe beleidsgroep maken: selecteer deze optie om het paneel Details beleidsgroep maken te openen om de eigenschappen voor de groep in te stellen.

Vanaf het menu via het beletselteken van een beleidsgroep:

  • Intrekken: Select selecteer dit om de installatie van de agent en het beleid te annuleren, door de toegewezen inschrijvingssleutel in te trekken.

    Als er apparaten zijn in de beleidsgroep waarom de agent niet is geïnstalleerd, moet een nieuwe beleidsgroep maken en moeten de apparaten naar deze groep worden verplaatst om een nieuwe inschrijvingssleutel ervoor te bieden.

  • Beleidsgroep verwijderen: selecteer dit om een lege beleidsgroep te verwijderen. Deze actie is alleen beschikbaar wanneer alle apparaten in de groep zijn verwijderd. Er verschijnt een bevestigingsbericht voor de actie. Meer informatie over het verwijderen van apparaten, vindt u in de sectie Apparaten verwijderen.
  • Mislukte implementaties opnieuw proberen: selecteer dit om de mislukte installatie van de Ivanti Neurons-agent die wordt geïmplementeerd via een beleidsgroep, opnieuw te proberen. Zie Implementatieproblemen oplossen waar u kunt terugvinden waarom de implementatie mogelijk is mislukt.

Verwante onderwerpen

Detail beleidsgroep

Standaard beleidslijnen

Implementatievertegenwoordigers

Gedetecteerde apparaten

Referenties