Herstartervaring agentbeleid

Om toegang te krijgen tot het paneel Herstartervaring agentbeleid, gaat u naar Agenten > Agentbeleid > Beleid maken > Platformgedragingen > tegel Instellingen herstartervaring.

Zodra u de vereiste bedieningselementen hebt ingesteld, selecteert u OK om het paneel Herstartervaring te sluiten.

Aanvragen voor opnieuw opstarten

Updates naar de Neurons agent-componenten kunnen een herstart vereisten. U kunt configureren of en wanneer herstarts zijn vereist. Er kunnen aanvullende Ivanti Neurons-agentcapaciteiten worden geconfigureerd om herstarts aan te vragen. Ga naar de relevante functie om de instellingen te configureren.

Het is aanbevolen serverapparaten en eindgebruikers in verschillende beleidsgroepen te hebben zodat u de opstartinstellingen overeenkomstig kunt opgeven voor die apparaten die geen actieve eindgebruikers hebben.

Actie na een verzoek om opnieuw op te starten

Instellingen voor Ivanti Neurons-agent en aanvraag voor capaciteit opnieuw opstarten. Deze zijn van toepassing op alle gevraagde herstarts op het Ivanti Neurons-platform voor deze beleidsgroep.

• Opnieuw opstarten wanneer gebruiker afmeldt: selecteer dit om opnieuw op te starten op het ogenblik dat de gebruiker de volgende keer afmeldt.
  • Opnieuw opstarten na interval: selecteer dit om opnieuw op te starten naar de volgende geconfigureerde tijd:
    • Afteltimer: voer de waarde en eenheid in (minuten, uren, dagen). Maximum is 31 dagen. De waarde van de afteltimer kan niet hoger zijn dan de waarde voor Tot een maximaal uitstel.
    • Duur voor het weergeven van uitschakelbericht: voer de waarde en eenheid (seconden, minuten) in voor de duur waarvoor het uitschakelbericht moet worden weergegeven. Maximum is 999 seconden of 16 minuten.
  • Gebruiker kan opnieuw opstarten uitstellen: selecteer dit om de gebruiker de optie te bieden opnieuw opstarten uit te stellen.
    • Door: voer de waarde en eenheid (minuten, uren, dagen) in voor de periode waarvoor de gebruiker kan kiezen om het voortdurend opnieuw opstarten uit te stellen. Maximum is 14 dagen.
    • Tot een maximum: voer de waarde en eenheid (minuten, uren, dagen) in voor de maximale periode waarvoor de gebruiker kan kiezen om het voortdurend opnieuw opstarten uit te stellen. Maximum is 31 dagen. Deze waarde moet groter zijn dan de waarde van de afteltimer.
  • De gebruiker kan het opnieuw opstarten uitstellen tot het afmelden: selecteer dit om de gebruiker toe te staan het opnieuw opstarten uit te stellen tot ze zich de volgende keer afmelden.
  • Gebruiker kan opnieuw opstarten annuleren: selecteer dit om de gebruiker toe te staan het opnieuw opstarten te annuleren.

Automatische agent-update

De Ivanti Neurons-agent werkt zichzelf automatisch bij met oplossingen van problemen en verbeteringen. Soms vereisten updates een herstart.

• Vraagt om herstarts indien nodig: selecteer dit om een herstart aan te vragen wanneer ze vereist zijn.
  • Geen herstarts aanvragen: selecteer dit om geen herstart aan te vragen. Als er niet wordt gevraagd opnieuw op te starten, zijn sommige agentcomponenten mogelijk niet volledig functioneel. Er zal handmatig opnieuw moeten worden opgestart..