Ivanti Neurons

Zie Nieuw voor informatie over wat er nieuw is in de laatste versie.

Ivanti Neurons is een platform voor het verzamelen van gegevens van apparaten, maar ook van verschillende gegevensbronnen zoals Ivanti Endpoint Manager, Microsoft Configuration Manager of Active Directory.

Nadat de gegevens op één plaats zijn, kunt u rapporten en grafieken weergeven, aanbevelingen krijgen (zoals de apparaten die moeten worden vervangen of de kwetsbaarheden met de hoogste prioriteit) en gegevens in real time ontvangen van apparaten waarop Ivanti Neurons-agent is geïnstalleerd. Stel gewoon de vraag en wacht enkele seconden op de respons van apparaten.

Aan de slag

Als u nog geen Ivanti Neurons-account hebt, zult u er een nodig hebben. Uw persoonlijke en beveiligde Ivanti Neurons-tenant wordt gehost op Microsoft Azure. Om uw tenant in te stellen of om een test aan te vragen, neemt u contact op met uw Ivanti-verkoper

Functiebeschikbaarheid

Deze Help beschrijft alle functies van het Ivanti Neurons-platform. Houd ermee rekening dat de beschikbaarheid van bepaalde functies afhankelijke kunnen zijn van uw licentie en rol.

Aanbevolen video's