Houd ermee rekening dat er belangrijke wijzigingen komen in Ivanti Neurons Agentbeheer. Dit zal invloed hebben op uw Neurons Discovery-workflow. Zie Migreren naar nieuw agentbeheer voor meer informatie.

Ivanti Neurons for Discovery kan nauwkeurig en snel vaststellen welke apparaten zich op uw bedrijfsnetwerk bevinden. Met de detectiefuncties worden alle apparaten die online komen gedetecteerd, gegevens vastgelegd, genormaliseerd en verzonden naar het Ivanti Neurons-platform. De gebruikte technologie garandeert dat de detectie altijd aan is en altijd luistert zodat er geen apparaten ongedetecteerd blijven en dat er geen vertraging is in het ontvangen van de gegevens. Dit garandeert ook dat er geen schaalbaarheidsproblemen zijn, geen duplicaten en geen failover-problemen zijn, omdat het een slimme technologie gebruikt voor de zelforganisatie en om te kiezen welk apparaat zal luisteren en de gegevens zal terugsturen. Als het gekozen apparaat offline gaat, identificeert het zelf-organiserende proces een vervangend zelfverkiezend apparaat zodat de detectie ongestoord verloopt.

Voordelen

• Snelle detectie van apparaten die verbonden zijn met uw bedrijfsnetwerk.
  • Flexibel beleidsbeheer.
  • Oneindige schaalbaarheid.
  • Analyseer en normaliseer om één accurate record van elke activa te produceren.

Aan de slag met Ivanti Neurons for Discovery

Volg deze stappen om aan de slag te gaan met Detectie.

Workflow:

1. Controleer of de Discovery-capaciteit is ingeschakeld voor het Agentbeleid. (Agents > Agentbeleidslijnen)
  2. U moet de detectiescans en instellingen inschakelen en configureren om de detectie te starten. (Beheer > Detectie> Detectiescans en Detectie-instellingen)
  3. Gegevens worden verzameld, genormaliseerd en afgestemd met een eenvormige weergave van apapraatdetails. (Apparaten)
Verwante onderwerpen

Agentbeleidslijnen

Detectiescans

Actieve detectie-instellingen

Passieve detectie-instellingen