Actieve detectie-instellingen

De capaciteit Active Discovery moet worden ingeschakeld in de Capaciteiten agentbeleid.

Gebruik de Active Discovery-instellingen voor het configureren van de scaninstellingen voor externe inventaris, SNMP en globale detectie.

De optie Agent downloaden is beschikbaar als u nog meer agenten wilt installeren op apparaten. Voor het Infrastructuuragentenbeleid dat is gedownload met de agent, zijn de detectiecapaciteiten standaard ingeschakeld.