Globale detectie

Configureer de instellingen voor wanneer u een globale scan wilt uitvoeren van apparaten buiten het opgegeven IP-bereik dat is ingesteld op de pagina Detectiescans .

• Scanner: selecteer de scanner in de vervolgkeuzelijst. Dit is het agenteindpunt met de Active Discovery-capaciteit ingeschakeld waarvoor u de SNMP en/of Externe inventarisscans wilt uitvoeren.De standaard is Gekozen scanner die het eerste agenteindpunt is dat werd gepolld. De naam van de momenteel gekozen scanner wordt onderaan weergegeven. Als er geen scanner is gekozen, of als deze offline is, verschijnt de tekst 'wachten tot scanner is gekozen'.
  • SNMP: selecteer dit om alle netwerkapparaten te scannen met het Simple Network Management Protocol.
  • Externe inventaris: selecteer dit om alle Microsoft Windows-apparaten elke 24 uur te scannen voor het verkrijgen van gedetailleerde apparaatinformatie, gerapporteerd in Neurons-platform > Apparaten. Apparaten waarop een agent is geïnstalleerd, worden niet opgenomen in de scan.

De Ivanti Neurons-agent moet succesvol inchecken voordat deze instellingen of eventuele wijzigingen die u hebt aangebracht, van kracht worden.