Capaciteiten agentbeleid

Om toegang te krijgen tot de Capaciteiten van het agentbeleid, gaat u naar Agents > Agentbeleidslijnen > Agentbeleid > tabblad Capaciteiten.

De beschikbare capaciteiten zijn licentieafhankelijk. Raadpleeg uw Ivanti Neurons-pakket voor meegeleverde productcapaciteiten. Raadpleeg het relevante Help-onderwerp voor meer informatie over de productcapaciteiten.

Elke combinatie van capaciteiten kunnen worden ingeschakeld in een beleid. Bijvoorbeeld, Connectors, Implementatie, Active Discovery en Passive Discovery.

Er is een tegel voor elke beschikbare capaciteit. Schakel het selectievakje in voor elke capaciteit die u wilt inschakelen voor het agentbeleid.

• Implementatie: hiermee kunnen de Ivanti Neurons Agent en het beleid worden geïmplementeerd op apparaten op het netwerk. Beveiligde apparaatreferenties worden lokaal opgeslagen voor gebruik in agentbeheer.
  • Agent-UI: de eindgebruikersinterface van Neurons Agent waarmee de eindgebruiker lokale beheertaken en beperkte rapportage kan uitvoeren.
  • Active Discovery: hiermee kunnen apparaten worden gedetecteerd door het scannen van IP-bereiken. Gebruikt ICMP, NetBIOS, omgekeerde DNS-query's, OS-detectie, Externe inventaris en SNMP-OID's. Alle apparaten buiten het IP-bereik zullen worden gedetecteerd door de globale detectie met externe inventaris en SNMP.
  • Passive Discovery: maakt de detectie van verbonden apparaten op het subnet mogelijk door te luisteren naar het netwerkverkeer. Gebruikt ARP, NetBIOS, omgekeerde DNS-query's en OS-detectie. Bevat CSEP indien vereist, leer meer over het Zelfverkiezingsproces client.
  • Automatisering: hiermee kan Neurons Platform communiceren met een uitgebreide reeks systemen buiten het Neurons-platform. Dit kan worden gebruikt voor het ophalen van informatie of voor het uitvoeren van taken. De gebruikerservaring gaat over drie concepten: wat, wie, wanneer.
    Als Automatisering is uitgeschakeld, kunt u geen acties uitvoeren op de apparaten die bedoeld zijn door het beleid van Ivanti Neurons-platform > Apparaten/Edge Intelligence/Neurons, inclusief het maken en weergeven van ondersteuningstickets in ISM en ServiceNow.
  • Connectorserver: maakt het importeren van gegevens van geconfigureerde connectors mogelijk. Connectors zijn geconfigureerd op de pagina Connectors.
    • Configuratie: selecteer de configuratie die aan het beleid moet worden toegewezen.
  • Edge Intelligence: biedt u inzichten in realtime, evenals herstel- en warschuwingscapaciteiten voor uw omgeving. Gegevens worden opgehaald van apparaten in realtime op het ogenbilk waarop u het vraagt.
    Als Edge Intelligence is uitgeschakeld, zullen er geen gegevens aanwezig zijn in Apparaten. Bepaalde functionaliteit in Personen zal ook worden beïnvloed; laatste locatie, status Active Directory. Edge Intelligence en Neurons zullen geen gegevens retourneren voor die apparaten waarop het beleid is gericht.
  • Inventarisscanner: schakelt de diepe inventarisscanner voor het apparaat in. Standaard ingeschakeld wanneer een nieuw beleid wordt gemaakt.
  • Bediening op afstand: hiermee kunnen IT-analisten eindpunten veilig bedienen op afstand zodat ze problemen kunnen oplossen.
  • Bediening op afstand zonder toezicht wordt momenteel niet ondersteund op macOS.

• Patch Management: biedt mogelijkheden voor zero trust-beveiliging en brengt een continue ervaring voor het beheer van kwetsbaarheden om organisaties te helpen bij het beheren van kwetsbaarheden, van de detectie tot en met de oplossing.
    • Configuratie: selecteer de patchconfiguratie die aan het beleid moet worden toegewezen.
  • App-distributie: downloadt en installeert toepassingen als toegewezen in de App-catalogus.
  • Toepassingsbeheer (hybride): maakt privilege- en toepassingbeheer mogelijk waardoor eindpuntbeveiliging wordt geleverd. Lees meer in Application Control Help.
    Implementeer configuraties van Toepassingsbeheer via Ivanti Neurons. Beheer configuraties via de on-premise toepassingsbeheerconsole.
    • Configuratie: selecteer de configuratie van Toepassingsbeheer die aan het beleid moet worden toegewezen.De configuratie bepaalt welke instellingen van Application Control moeten worden geïmplementeerd op het eindpunt. Lees meer over Ivanti Neurons en Application Control-integratie.
  • Environment Manager (hybride): dit maakt een consistente en draagbare gebruikersomgeving mogelijk en levert persoonlijke aanpassing op aanvraag en contextbewuste beleidsmaatregelen. Lees meer in de Environment Manager Help.
    Implementeer configuraties van Environment Manager via Ivanti Neurons. Beheer configuraties via de on-premise Environment Manager-console.
    • Configuratie: selecteer de Environment Manager-configuratie die aan het beleid moet worden toegewezen. De configuratie bepaalt welke instellingen van Environment Manager moet worden geïmplementeerd op het eindpunt. Lees meer over Ivanti Neurons en Environment Manager-integratie.
  • Performance Manager (hybride): biedt systeembronnen de mogelijkheid om te worden gemonitord en gecontroleerd waarbij u wordt geholpen een optimale gebruikerservaring te leveren. Lees meer in Performance Manager Help.
    Implementeer configuraties van Performance Manager via Ivanti Neurons. Beheer configuraties via de on-premise Performance Manager-console.
    • Configuratie: selecteer de Performance Manager-configuratie die aan het beleid moet worden toegewezen.De configuratie bepaalt welke instellingen van Performance Manager moet worden geïmplementeerd op het eindpunt. Lees meer over Ivanti Neurons en Performance Manager-integratie.
Verwante onderwerpen

Vooraf gedefinieerde agentbeleidslijnen