Vereiste URL's, IP-adressen en poorten

Dit onderwerp biedt een overzicht van URL's, IP-adressen en poorten die moeten worden toegevoegd aan de toegelaten lijst (ook bekend als de witte lijst) in uw firewall om zeker te zijn dat de Ivanti Neurons-platform en zijn agenten kunnen communiceren.

Al het uitgaande netwerkverkeer verloopt standaard via poorten 443 en 8883. Netwerkcommunicatie van Ivanti Neurons met agenten gebeurt via de MQTT-technologie. Individuele services op de Ivanti Neurons-agent kunnen communiceren met Ivanti Neurons op de beveiligde poort 443.

Algemene URL's voor alle omgevingen

Nieuwe registratie

De onderstaande tabel geeft een overzicht van de basis-URL's die nodig zijn voor de Ivanti Neurons-agent voor het registreren van en communiceren met het Neurons-platform. Zonder toegang tot deze URL's, kan de Neurons-agent niet registreren of installeren.

URL IP-adres
https://agentreg.ivanticloud.com Dynamisch IP (kan vaak veranderen)
https://agentsync.ivanticloud.com Dynamisch IP (kan vaak veranderen)
https://download.ivanticloud.com Dynamisch IP (kan vaak veranderen)

https://edgelocation.ivanticloud.com

20.108.85.53

Het Neurons-platform gebruikt enkele functies van Microsoft Azure die geen statische IP-adressen toestaan. Microsoft heeft een pool van IP-adressen beschikbaar om deze functies publiek te gebruiken.

Als u de hierboven vermelde URL's niet kunen toevoegen aan de tegelaten lijst van uw firewall, zou het alternatief zijn om het volgende certificaat toe te staan:

*.ivanticloud.com

Inhoud

De onderstaande tabel toont URL's die nodig zijn voor het downloaden van inhoud en updates. Toegang tot sommige van deze URL's is vereist voor installatie van de Neurons-agent omdat de agent bijgewerkte .Net-bibliotheken en de .NET UI SDK moet laden.

URL Opmerking
download.visualstudio.microsoft.com .NET RunTime/Updates
download.windowsupdate.com
download.microsoft.com

content.ivanti.com

Ivanti Patch-gegevens

docs.aws.amazon.com/AmazonCloudFront/latest/DeveloperGuide/LocationsOfEdgeServers.html

d7uri8nf7uskq.cloudfront.net/tools/list-cloudfront-ips

Als u Ivanti Neurons for Patching gebruikt, moeten de downloadportalen van de fabrikant ook toegankelijk zijn.
Voorbeeld: http://downloadarchive.documentfoundation.org/ voor LibreOffice

Certificaatherroepingslijsten

De onderstaande tabel toont URL's die nodig zijn om toegang te krijgen tot CRL's (Certificate Revocation Lists) en om te weten op welke server ze van toepassing zijn.

URL CRL voor
http://crl3.digicert.com/DigiCertTLSRSASHA2562020CA1-4.crl agentreg.ivanticloud.com
agentsync.ivanticloud.com
http://crl.sectigo.com/SectigoRSAOrganizationValidationSecureServerCA.crl

*.ivanticloud.com

Ook voor landschapsspecifiek:
nvuprd-sfc.ivanticloud.com
ukuprd-sfc.ivanticloud.com
mluprd-sfc.ivanticloud.com
fruprd-sfc.ivanticloud.com

http://crl.r2m03.amazontrust.com/r2m03.crl content.ivanti.com
http://crl.r2m01.amazontrust.com/r2m01.crl download.ivanticloud.com

Landschapspecifieke URL's, IP-adressen en poorten

Ivanti Neurons-tenants kunt u vinden in verschillende 'landschappen', afhankelijk van uw geografische locatie. Het landschap dat uw tenant bevat, bepaalt wat u moet toevoegen aan de lijst Toestaan.
Om het landschap van uw tenant vast te stellen, gaat u naar de aanmeldingspagina van Ivanti Neurons voor uw tenant en kijkt u naar de URL. De eerste drie tekens geven het landschap aan.

Aanmeldingsscherm met de URL die start met NVU (onderstreept als benadrukking)

Huidige landschappen zijn:

• NVU voor in Amerika (AMER) gevestigde klanten.
  • UKU voor klanten uit Europa, het Midden-Oosten of Afrika (EMEA).
  • MLU voor klanten die in de regio Azië en de Stille Oceaan (APAC) zijn gebaseerd.
  • FRU voor in EU gebaseerde klanten die hun gegevens willen hosten binnen de EU.

Als u hulp nodig hebt om te begrijpen in welk landschap uw omgeving wordt gehost, kunt u altijd contact opnemen met uw accountvertegenwoordiger of Ivanti-ondersteuning.

De onderstaande secties tonen de landschapspecifieke URL's, IP-adressen en poorten die nodig zijn voor elk van de service van het Ivanti Neurons-platform. De services die beschikbaar zijn in uw omgeving, zijn afhankelijk van de Ivanti Neurons-licentie waarover u beschikt.
Klik op de naam van het relevante landschap om de lijst uit te vouwen.