Agentbeleidslijnen

De pagina Agentbeleidslijnen toont een lijst van alle door het systeem gegenereerde en aangepaste beleidslijnen.

De volgende details worden weergegeven:

• Beleid: de naam van het agentbeleid.
  • Versie: het aantal keer dat het beleid heeft bijgewerkt. De updates kunnen gaan van het direct bewerken van het agentbeleid of het maken van een wijziging, tot een capaciteit of configuratie in het beleid. Als u bijvoorbeeld de Discovery-instellingen bijwerkt en het beleid de capaciteit Discovery heeft, wordt een nieuwe versie opgeslagen.
  • Agenteindpunten: het aantal agenteindpunten waaraan het beleid werd toegewezen.
  • Gewijzigd door: de naam van de gebruiker die het beleid de laatste keer heeft gewijzigd.
  • Datum gewijzigd: de datum waarop het beleid het laatst werd gewijzigd.

Acties

De volgende acties zijn beschikbaar voor elk beleid:

• Weergeven: selecteer dit om de pagina Beleidsdetails weer te geven. Hier kunt u de Agentinstellingen weergeven, Herstartervaring, Capaciteiten, Inschrijvingssleutels en Agenteindpunten.
  • Bewerken: selecteer dit om de pagina Beleidsdetails weer te geven. Hier kunt u de beleidsnaam en beschrijving, evenals de selectie Capaciteiten bewerken.
  • Verwijderen: selecteer dit om het beleid te verwijderen. Een bevestigingsdialoogvenster verschijnt. Klik op Verwijderen om de actie te bevestigen.
    U kunt het vooraf gedefinieerde beleid Infrastructuuragenten niet verwijderen.
Verwante onderwerpen

Inschrijvingssleutels

Vooraf gedefinieerde agentbeleidslijnen