Inschrijvingssleutels

De pagina Inschrijvingssleutels toont een lijst van alle inschrijvingssleutels die werden gemaakt, de status, vervaldag en het totale en resterende aantal aciveringen.

U kun een specifieke sleutel zoeken door te beginnen met het typen van de naam of door de lijst te filteren op status met de vervolgkeuzelijst Weergeven:

• Actief: inschrijvingssleutels beschikbaar voor gebruik.
  • Ingetrokken: inschrijvingssleutels niet beschikbaar voor gebruik.
  • Verlopen: inschrijvingssleutels zijn niet beschikbaar voor gebruik. De vervaldatum is overschreden.
  • Verouderd: inschrijvingssleutels zijn niet beschikbaar voor gebruik. Er zijn geen resterende activeringen.

De volgende details verschijnen voor elke inschrijvingssleutel:

• Naam: naam van de inschrijvingssleutel.
  • Beleid: naam van het agentbeleid dat is toegewezen aan de inschrijvingssleutel.
  • Status: de status van de inschrijvingssleutel. Dit kan Actief, Ingetrokken, Verlopen of Verouderd zijn.
  • Activeringen:
    • Totaal: het totale aantal activeringen dat is toegewezen aan de sleutel.
    • Resterend: het resterend aantal beschikbare activeringen die resteren op de sleutel.
    • Verlopen: de ingestelde vervaldatum is verlopen.
  • Gemaakt:
    • Door: de naam van de persoon die de inschrijvingssleutel heeft gemaakt.
    • Datum: de datum waarop de inschrijvingssleutel is gemaakt.
  • Acties:
    • Sleutel kopiëren naar klembord: selecteer dit om de volledige inschrijvingssleutel te kopiëren naar het klembord voor gebruik in andere pagina's.
    • Intrekken: selecteer dit om de inschrijvingssleutel in te trekken. Een bevestigingsdialoogvenster verschijnt. Klik op Intrekken om de actie te bevestigen.De sleutel blijft in de lijst met de bijgewerkte status Ingetrokken.
  • Als u een inschrijvingssleutel intrekt voor een van de twee kant-en-klare beleidslijnen: Standaard agenten, Infrastructuuragenten, wordt automatisch een nieuwe sleutel door het systeem gegenereerd.Sleutels die zijn ingetrokken van een ander beleid, zullen vereisen dat u handmatig een nieuwe sleutel maakt.

Nieuwe sleutel maken

1. Selecteer Nieuwe sleutel maken om een nieuwe inschrijvingssleutel te maken.
    Het paneel Inschrijvingssleutel maken verschijnt.
  2. Voer een naam in voor de inschrijvingssleutel.
  3. Selecteer het Agentbeleid waaraan de inschrijvingssleutel moet worden toegewezen.
  4. Selecteer een van de volgende in de sectie Limieten :
    • Gebruikslimieten (aanbevolen): selecteer dit om de sleutel te beperken tot een opgegeven aantal activeringen en een bepaalde duur.
      • Voer het aantal agenteindpunten in waarvoor deze sleutel kan worden gebruikt
      • Voer de datum in waarop de sleutel zal vervallen.
    • Maximum gebruiken: selecteer dit om het maximale aantal activeringen (2.000.000.000) te hebben en er is geen vervaldatum ingesteld voor de sleutel.
  5. Om de beveiliging te verhogen, raadt Ivanti u aan 'Limieten gebruiken' te selecteren zodat de sleutel een beperkt aantal agenteindpunten heeft en een ingestelde vervaldatum.Dit zal u helpen bij het beschermen tegen ernstige misbruik van actor.

6. Klik op Maken om de inschrijvingssleutel te maken.
    Als de aanmaak is gelukt, verschijnt het veld Sleutel waarin de gegenereerde sleutel is ingevuld.Klik op pictogram kopiëren naar klembord om de sleutel te kopiëren naar het klembord als u de sleutel meteen gebruikt.
  7. Klik op Sluiten om het paneel Inschrijvingssleutel maken te sluiten en terug te keren naar de pagina Inschrijvingssleutels.