Toewijzing connectorgegevens

Ivanti Neurons-connectors wijzen uw geïmporteerde gegevens (ook bekend als kenmerken) toe aan doelkenmerken die zijn opgeslagen in de Neurons Platform-database. Doelkenmerken (zoals een apparaatnaam) zijn gemeenschappelijk voor alle connectors, maar de database heeft een uitbreidbaar schema waarmee een connector extra kenmerken kan importeren die mogelijk uniek zijn voor de connectorbron.

Denk eraan dat een geïmporteerd kenmerk van een connectorbron kan worden toegewezen aan meer dan één doelkenmerk. users.firstname van de Adobe-connector kan bijvoorbeeld worden geïmporteerd in de doelkenmerken van User.FirstName en (als onderdeel van) User.FullName.

Gebruik de onderstaande koppeling voor het downloaden van overzichten (CSV-bestanden) van de doelkenmerken per gegevenstype (business units, apparaten enz.) en de connectorbronkenmerken die eraan zijn toegewezen. Ivanti werkt deze CSV-bestanden elk kwartaal bij om nieuw toegevoegde connectors op te nemen.

In de overzichten zijn weergegeven toewijzingen voor de CSV-connector (Generiek bestand) beperkt omdat dit connectortype door zijn aard u de mogelijkheid biedt uw eigen toewijzingen te maken.Zie Toewijzing in het connectoronderwerp Generiek bestand (CSV).

Elk connectoronderwerp biedt ook een koppeling naar een CSV-bestand dat een overzicht biedt hoe de gegevens die door die specifieke connector zijn geïmporteerd, zijn toegewezen aan de doelkenmerken.

Business units (minder dan 10 KB)

Apparaten (minder dan 1500 KB)

Recht (minder dan 10 KB)

Facturen (minder dan 10 KB)

Gebruikers (minder dan 100 KB)