DEX-scores

Met de uitbreiding van werken op afstand is het belangrijker dan ooit om de digitale werknemerservaring te meten en te beheren.

De Ivanti Neurons Digital Experience (DEX)-score wordt berekend op basis van een gecureerde set van indicators, hybride machine learning en statistische modellen. De score ligt tussen 0 en 100, met hogere scores die betere ervaringen aangeven.

Account DEX-scores voor drie niveaus en vier domeinen van analyse:

  • De drie niveaus hebben een hiërarchische relatie: Apparaat, Personen en Organisatie. DEX-scores van het apparaat zijn de meest granulaire DEX-scores die wij leveren en die zijn samengevoegd in de DEX-score voor Personen en verder samengevoegd in de DEX-score voor Organisatie.
  • De vier domeinen bepalen eigendom en verantwoordelijkheden: Apparaat, Servicebeheer, Toepassing en Beveiliging.

Voor meer informatie over DEX en hoe het werkt, raadpleegt u dit bericht op de blog van Ivanti: Digitale ervaring meten met artificiële intelligentie.

Het gebruik van de gegevens-DEX komt van Ivanti Neurons-connectors en -agenten. De DEX-score wordt elke keer worden berekend wanneer een apparaat een inventarisscan retourneert met een DEX-indicatorwaarde die is gewijzigd. Dit gebeurt doorgaan eenmaal per dag.