Triggergeschiedenis

De pagina Triggergeschiedenis biedt een auditgeschiedenis van de uitvoeractiviteit voor een bot.

Open de pagina vanaf een van de volgende:

• Bots-startpagina > knop Triggergeschiedenis
  • Pagina Botsresultaten > sectie Triggergeschiedenis > koppeling Details weergeven

De botactiviteit wordt weergegeven in chronologische volgorde. U kunt deze filteren op het volgende:

• Status: In behandeling, Bezig, Gelukt, Mislukt, Time-out of Overgeslagen.
  • Trigger: Planning, Aangepaste actie, Nu uitvoeren.
  • Type: Algemeen of Enquête.

Botnaam (versie): de naam van de bot en het versienummer. Klik op een botnaam om de pagina Neurons Bots resultaten weer te geven.

Status: de status van de trigger: In behandeling, Bezig, Gelukt, Mislukt, Time-out of Overgeslagen.

Trigger: het Triggertype: Aangepaste actie, Planning of Nu uitvoeren.

Geactiveerd door: de naam van de gebruiker die de bot heeft geactiveerd.

Doelaantal: het aantal doelapparaten in de aanroep. Klik op de waarde om de pagina Apparaten in aanroep weer te geven.

Doelresultaten: opsplitsing van de aanroep. Beweeg de muisaanwijzer over de balk Doelresultaten voor het percentage van apparaten dat is voltooid, overgeslagen, mislukt of wacht/in behandeling is in de aanroep.

Gestart: de datum en tijd waarop de bot is gestart.

Voltooid: de datum en tijd waarop de bot is geëindigd.

Duur uitvoering: de duur die de trigger nodig had om te worden uitgevoerd.

Deze gedetailleerde geschiedenis wordt 7 dagen bewaard voor gelukte acties en gelukte query's en 90 dagen voor mislukte acties en mislukte query's.

Apparaten in aanroep

De pagina Apparaten in aanroep verschijnt wanneer u de waarde selecteert in de kolom Doelaantal op de pagina Triggergeschiedenis.

U kunt een specifieke apparaatnaam zoeken of de lijst filteren op Status.

Apparaatnaam: de naam van het apparaat. Klik op de naam om de apparaatdetails weer te geven in Apparaten.

Status: de apparaatstatus in de aanroep: voltooid, overgeslagen, mislukt, wachtend/bezig.

Primaire eigenaar: de eigenaar van het apparaat, genomen uit de apparaatdetails in Apparaten.

Gestart: de datum en tijd waarop de instantie is gestart.

Voltooid: de datum en tijd waarop de instantie is voltooid.

Reden fout: de reden dat de instantie is mislukt:

• Apparaat offline
  • Apparaat dat vorige aanroep uitvoert
  • Er is een nieuwe aanroep opgetreden terwijl deze wachten om online te komen
  • Er is een time-out opgetreden terwijl u wacht tot het apparaat online komt

Apparaatgroepen weergeven

Selecteer Apparaatgroepen om de apparaatgroepen voor de aanroep weer te geven. Het paneel Apparaatgroepen in bereik verschijnt.