Producten verwijderen uit Intune

Soms wilt u mogelijk versies verwijderen van producten die u naar Intune hebt gepubliceerd. Ivanti Neurons Patch vor Intune vereenvoudigt dit door mogelijke vervangingsketens af te handelen.

Om producten te verwijderen van Intune, heeft uw account de volgende Intune-machtigingen nodig: Mobiele Apps, Verwijderen en Beheerde apps, Verwijderen.

Bekijk een gerelateerde video (2:00)

Een specifieke versie verwijderen:

1. Selecteer het vereiste product in op het tabblad Producten.
    De productpagina verschijnt.
  2. Selecteer in de tabel de versie die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen uit Intune.
    Het paneel Versie verwijderen verschijnt met verschillende opties, afhankelijk van het feit of de versie een vervangende relatie heeft.
  3. Als er geen vervangingsketen is, meldt het dialoogvenster dit. Klik op Verwijderen. De versie is ordt verwijderd.
    Als er een vervangingsketen is, zijn er twee opties:
    • Onderliggende toepassingen verwijderen: verwijdert alle onderliggende versies in de vervangingsketen. De versies die zullen worden verwijderd, worden weergegeven.
    • Vervangingsketen afstemmen: verwijdert alleen de geselecteerde versie en wijst eventuele onderliggende versies opnieuw toe aan de bovenliggende versie om de vervangingsketen af te stemmen. Klik op Voorbeeld om een visualisatie van de wijziging te zien.

Wanneer u de vereiste optie hebt geselecteerd, klikt u op Verwijderen. Het verwijderen begint met de vervangingsketen die is bijgewerkt zoals geselecteerd.