Een productpictogram selecteren voor het bedrijfsportaal

De meeste toepassingen hebben een standaardpictogram dat ernaast verschijnt in het bedrijfsportaal. U kunt dit pictogram wijzigen zoals vereist, bijvoorbeeld om door het bedrijf ondersteunde producten te markeren.

Het pictogram dat verschijnt in het bedrijfsportaal, selecteren:

1. Selecteer het vereiste product in op het tabblad Producten.
    De productpagina verschijnt.
  2. Klik op Pictogram beheren.
    Het dialoogvenster Productpictogram beheren verschijnt met een voorbeeldweergave van het huidige pictogram als er één is.
    Vanaf dit dialoogvenster kunt u het volgende doen:
    • Kies een pictogram: klik op Bladeren om het dialoogvenster Pictogram selecteren weer te geven. Hier kunt u nieuwe aangepaste pictogrammen uploaden, selecteren uit pictogrammen die al zijn geüpload naar uw systeem en geüploade pictogrammen verwijderen.
    • Aangepast pictogram verwijderen: klik op Toewijzing opheffen om het aangepaste pictogram te verwijderen van het product en het standaardpictogram te herstellen, of klik op Toewijzing opheffen en verwijderen om daarnaast ook het aangepaste pictogram te verwijderen.

Als u kiest om een pictogram te verwijderen, wordt u gewaarschuwd als het momenteel in gebruik is voor een product.