Fouten opnieuw proberen, Releases goedkeuren en Versies publiceren

Deze pagina beschrijft hoe u mislukte productpublicaties opnieuw kunt proberen, nieuwe productreleases kunt goedkeuren en hoe u een specifieke versie kunt publiceren op Intune.

Mislukte publicaties opnieuw proberen

Wanneer u een status Mislukt krijgt terwijl u probeert producten te beheren, kunt u opnieuw proberen om te publiceren met de volgende stappen:

1. Selecteer producten die zijn mislukt.
  2. Selecteer Opnieuw.
    Deze knop wordt uitgeschakeld als u producten selecteert die niet zijn mislukt.
  3. Controleer de lijst van geselecteerde producten.
  4. Selecteer Opnieuw.

Als dit is gelukt, wordt het aantal op de tegel Mislukte publicaties verlaagd.

Nieuwe releases goedkeuren

Wanneer u producten beheert, kunt u kiezen om een handmatige goedkeuring te vereisen wanneer een nieuwe versie van het product beschikbaar wordt. Nieuwe productversies worden weergegeven door de tegel Nieuwe versies te selecteren.

Er zijn twee methoden voor het goedkeuren of weigeren van een nieuwe productversie:

• Selecteer in de kolom Waarschuwing de optie Nieuwe versie beschikbaar, controleer de details en selecteer vervolgens Goedkeuren of Weigeren.
  • Schakel het selectievakje voor het product in op het tabblad Producten. Om de laatste nieuwe versie goed te keuren, selecteert u Vrijgave goedkeuren.
    Om de laatste versie te weigeren selecteert u de vervolgkeuzeselectie naast de knop Vrijgave goedkeuren en vervolgens Weigeren.
    Deze knop wordt uitgeschakeld als u een product selecteert dat geen nieuwe versie vereist.

Als dit is gelukt, wordt het aantal op de tegel Nieuwe versies verlaagd.

Een specifieke versie publiceren

Naast het beheer van producten, kunt u ook een specifieke versie van een product publiceren naar Intune. Dit is vooral handige voor onbeheerde producten, maar u kunt dit ook gebruiken voor het publiceren van een specifieke versie van een beheerd product dat goedkeuring vereist.

Een specifieke versie publiceren:

1. Selecteer het vereiste product in op het tabblad Producten.
    De productpagina verschijnt.
  2. Kies in de tabel de versie die u wilt publiceren en klik vervolgens op Versie publiceren.
    Het dialoogvenster Versie publiceren verschijnt.
  3. Vul het paneel in zoals vereist (zie Producten beheren voor details) en klik vervolgens op Publiceren.
    De versie wordt gepubliceerd naar Intune.