Zakelijke e-maildomeinen opgeven

De component SaaS Management van Ivanti Neurons for Spend Intelligence identificeert gebruikers van zakelijke SaaS-toepassingen op basis van de e-maildomeinen die worden gebruikt door die gebruikers. Geef die e-maildomeinen op het tabblad SaaS Management van de pagina Softwareconfiguratie op onder Beheer.

E-maildomeinen opgeven die worden gebruikt door zakelijke gebruikers van SaaS-toepassingen:

1. Klik op Configuratie > SaaS Management in de navigatiebalk van Spend Intelligence.
    De configuratiepagina van SaaS Management verschijnt.
  2. Klik op Wijzigen.
    Een nieuw veld verschijnt waar u zakelijke e-mails kunt toevoegen.
  3. Voer onder Zakelijke e-mails het domein van het e-mailadres in (bijvoorbeeld vantosi.com) en klik vervolgens op Toevoegen.
    Het domein verschijnt onder het bedieningselement. U kunt domeinen uit deze lijst verwijderen door met de muis boven de naam te bewegen en vervolgens op ˃ te klikken.
  4. Klik op Opslaan.
    Het e-maildomein wordt toegevoegd en de aaS Management-overzichten worden herberekend. Dit kan even duren.