Implementatiestatus appdistributie

Gebruik de pagina App-distributie > Implementatiestatus om grafieken weer te geven met een overzicht van de implementatienaleving, samen met een complete lijst die alle apps en alle door een app targeted apparaten tonen. Deze pagina wordt dynamisch bijgewerkt wanneer gerichte apparaten hun status bijwerken.

Pagina implementatiestatus met grafieken en gegevens

Apps kunnen deze implementatiestatussen hebben:

• Compatibel: de app is gedetecteerd als eerder geïnstalleerd, of de installatie is gelukt.
  • In behandeling: de app wordt geïnstalleerd wanneer het apparaat de volgende keer incheckt (standaard elke vier uur), of de installatie is bezig.
  • Niet compatibel: de installatie is mislukt.

Gebruik het optiemenu ( ) rechts om een implementatielogboeksamenvatting weer te geven en een lijst van apps die aan dat apparaat zijn toegewezen in JSON-formaat. Het logboekoverzicht toont het statusbericht van de laatste pakketactie, ofwel de laatste gedefinieerde actie, ofwel de actie die ervoor heeft gezorgd dat de installatie van het pakket is gestopt. Als u het resultaat wilt zien voor andere acties, geeft u het logboek weer op het apparaat.. Meer informatie vindt u onder Detectieregel en actieregistratie.

Dit menu bevat ook een optie Opnieuw. Als de installatie van een app mislukt, wordt dat nog drie keer opnieuw geprobeerd. De optie Opnieuw voert een reset uit van die teller voor die app op dat apparaat en gebeurt onmiddellijk als het apparaat beschikbaar is.

Apparaten op de pagina Implementatiesstatus die werden gericht voor een app, maar die geen apps toont die zijn geïnstalleerd in de kolom Toepassing zullen een menuoptie Synchroniseren tonen in plaats van Opnieuw. Als u Synchroniseren selecteert, wordt de apparaatcontrole uitgevoerd voor alle app-updates. In dit geval kan een synchronisatie helpen problemen op te lossen die de app-distributie-engine op het apparaat, kan ondervinden.

Om te zien welke apps zijn toegewezen aan een apparaat, selecteert u deze in het hoofdmenu Apparaten en selecteert u vervolgens Software en het tabblad Toegewezen apps.

De kolom Versie toont de pakketversie voor de app.