Apps in Entra ID maken voor Microsoft-connectors

Het Neurons-platform bevat verschillende connectors voor het ophalen van gegevens van uw Microsoft-databasebronnen. Voordat u deze connectors instelt in Neurons, moet u elke connector registreren als een ap in de Entra ID-sectie van uw Azure-portal met de nodige machtigingen en referenties.(Entra ID was vroeger Azure AD.)

Deze extra stap is verplicht voor de voglende connectors (ongeacht of ze worden uitgevoerd in de cloud of een on-premises connectorserver gebruiken):

• Entra ID

• Intune-id

• Microsoft 365-connector

• Defender for Endpoint (MDE) – Vereist zijn eigen procedure (zie hieronder).

Belangrijke opmerkingen:

• Om problemen gemakkelijker op te lossen, maakt u een nieuwe app voor elke connector die u wilt gebruiken.

• Wanneer u machtigingen toevoegt voor elke app, moet u controleren of Beheerderstoestemming verlenen is geselecteerd voor elke machtiging.

• Als u machtigingen toevoegt of wijzigt voor de app na de eerste registratie, wordt de Microsoft Application-toets niet bijgewerkt en moet deze opnieuw worden gegenereerd. Zorg dat u de connector bijwerkt met het nieuwe geheim na het wijzigingen van de machtigingen.

• Als er al gebruikersgegevens van een andere bron in Neurons zijn en u gebruikersgegevens importeert van Entra ID, zal Neurons de records afstemmen met de e-mail van de gebruiker zodat u geen gebruikersrecords hoeft te dupliceren.