Referenties

Op de pagina Gegevens kunt u de gegevens die toegang tot cloudservices toestaan, weergeven, bewerken of toevoegen. Als de gegevens werden opgeslagen als onderdeel van het maken van een connector, bevindt de connector waarmee ze gekoppeld zijn, zich in de beschrijving voor de gegevens.

Het bewerking van de cloudservicegegevens op deze pagina, beïnvloedt de actiegegevens voor de connectors die gekoppeld zijn aan die gegevens. Om de referenties voor het verzamelen van gegevens te wijzigen, navigeert u naar de connectorpagina die gekoppeld is aan de gegevens en wijzigt u ze daar.

Apparaatgegevens worden gebruikt als u acties moet uitvoeren op een apparaat met hogere privileges en als u de LocalSystem-account hebt uitgeschakeld. Ze kunnen ook worden gebruikt wanneer de Ivanti Neurons-agent zoekt naar andere apparaten op het netwerk.

Referenties voor connectors ter plaatse kunnen worden weergegeven op deze pagina, maar moeten worden bewerkt vanaf de connector die ermee is gekoppeld.

SNMP-gegevens zijn vereist voor door SNMP ondersteunde detectie. Zie SNMP-gegevens voor meer details.

Referenties maken

1. Navigeer naar Beheer > Referenties.

2. Selecteer Referenties toevoegen.

3. Kies in het vervolgkeuzemenu in het paneel Nieuwe referentie, het vervolgkeuzemenu van het type referentie dat u wilt maken en selecteer Volgende.

4. Voer de geschikte informatie in de overeenkomende velden in.

5. Selecteer Verzenden om de nieuwe referentie te maken.

Bestaande referentie bewerken

1. Navigeer naar Beheer > Referenties.

2. Selecteer de referentie die u wilt wijzigen.

Selecteer anders het pictogram beletselteken in de kolom uiterst rechts naast de referentie en selecteer Bewerken.

3. Breng de gewenste wijzigingen aan in het paneel Referentie bewerken.

4. Selecteer Verzenden om uw wijzigingen op te slaan.

Verwante onderwerpen

Implementatievertegenwoordigers