Apparaten

Nadat u de informatie naar het Ivanti Neurons Platform hebt geïmporteerd of de Ivanti Neurons-agent hebt geïmplementeerd, verschijnen de apparaatrecords op de pagina Apparaten. Open deze pagina door te klikken op Apparaten in het navigatiepaneel aan de linkerzijde.

Gebruik het zoekvak van de apparaatdetails om in de apparaatlijst te zoeken naar passende tekst.

Zoekvak apparaatweergave

U kunt ook de globale zoekactie bovenaan elke pagina gebruiken om gebruikers of apparaten te zoeken vanaf overal op het Neurons Platform.

Om een apparaat te verwijderen van het Neurons Platform, schakelt u het vakje naast het apparaat in en klik dan op Verwijderen bovenaan in de weergave. Dit verwijdert de record voor dat apparaat vanaf het Neurons Platform. Als de record werd geïmporteerd van een andere bron met een connector en de apparaatrecord nog steeds bestaat in de bron, kan de record opnieuw worden geïmporteerd wanneer de connector de volgende keer loopt.

Gebruik de verbeterde filter- en groeperingsfuncties om de apparaten die u beheert, te zoeken en te organiseren.

De Ivanti Neurons Smart Advisors bieden aanvullende details over apparaten. Smart Advisors leveren rapporten voor de apparaatafstemming, stabiliteit en inventarisbeheer (d.w.z. installatiekopie terugzetten of vervangen). Zie Smart Advisors voor meer informatie.

Over kolommen op de pagina Apparaten

Elke kolom staat voor een geïmporteerd apparaatkenmerk. Afhankelijk van de connectors die u hebt ingesteld voor gebruik met het Neurons-platform, kunt u potentieel duizenden verschillende kenmerken van verschillende kenmerken importeren en kiezen om willekeurige kenmerken weer te geven in een kolom op deze pagina. De volgende vervolgkeuzelijst toont de standaardkolommen op deze pagina en de kenmerken waaraan ze zijn toegewezen.

Om de standaardkolommen te wijzigen, gebruikt u de knop Kolomkiezer Knop Kolomkiezer aan de rechterrand van de kolomkoptekst. U kunt kolommen toevoegen en verwijderen en hun volgorde opnieuw schikken. Gebruik de vervolgkeuzelijsten om te selecteren welke kenmerken zullen zichtbaar zijn.

Functie Kolomkiezer

Kenmerken detecteren voor gebruik voor kolommen

Apparaatkenmerken komen van de connectors die u gebruikt. Om de kenmerken die nuttig kunnen zijn op de pagina Apparaten te beperken, moet u weten welke kenmerken werden geïmporteerd en welke gegevens erin zijn opgenomen:

• Voor een lijst van de apparaatkenmerken die zijn geïmporteerd door elke connector, zie Toewijzing connectorgegevens en download het CSV-bestand Apparaten.

• Onderaan elk connectoronderwerp is een downloadbaar CSV-bestand met een lijst an de kenmerken die alleen door die connector zijn geïmporteerd.

• Op de pagina Apparaten kunt u een apparaat selecteren en daarna het tabblad Details ervan openen om de kenmerken die zijn geïmporteerd voor dat apparaat te zien.