App-distributie activeren

De app-distributiefase van de trigger kan worden gebruikt in een bot om de functie App-distributie te gebruiken binnen het Ivanti Neurons-platform. Door het gebruik van deze fase binnen een bot, kan de geselecteerde toepassing worden gedistribueerd voor installatie op gebruikersapparaten, ofwel volgens een planning ofwel als een aangepaste actie, gebaseerd op de overige fasen in de bot-workflow. Beheerders kunnen bijvoorbeeld door bot gestarte chats gebruiken om de eindgebruiker toe te laten te beslissen wanneer en of de software moet worden geïnstalleerd, zodat het voor hen en hun werkschema handig is.

De functie App-distributie is beschikbaar met de licentie Ivanti Neurons for Healing. Lees meer over App-distributie.

Vereisten

Er zijn enkele vereisten voordat u de fase kunt toevoegen aan een bot.

• U moet eerst toepassingen hebben toegevoegd aan de app-catalogus in App-distributie. De toepassingen moet beschikbaar zijn gemaakt voor installatie op aanvraag.
  • Het Agentbeleid op de doelapparaat waarop de bot moet worden uitgevoerd, moet de App-distributiecapaciteit ingeschakeld hebben. Lees meer over Beleidscapaciteiten.

Time-out fase

De standaardinstelling voor de periode dat de bot zal wachten op een antwoord van de App-distributieservice is 25 minuten. De tijdsaanduiding en het nummer zijn configureerbaar in de botfase-instellingen. Als deze periode wordt overschreden, zal de bot een fout rapporteren. De app-distributie zelf zal in wachtrij blijven voor het apparaat. Dit kan worden beheerd vanaf App-distributie.