Notities toevoegen aan producten die zijn gepubliceerd op Intune

Wanneer u veel apps hebt toegevoegd aan Intune, kan het moeilijk zijn om de bron, het bereik en het doel ervan te identificeren. Om hiermee te helpen, kunt u informatie configureren die moet worden opgenomen in het veld Notities in Intune wanneer producten daar zijn gepubliceerd vanaf Ivanti Neurons Patch for Intune.

Notities toevoegen aan producten die zijn gepubliceerd op Intune:

1. Open Beheer > Patch for Intune-instellingen.
  2. Onder Publicatie-instellingen in de sectie In notities op te nemen velden, selecteert u de opties die u wilt opnemen in het veld Notities in Intune:
    Bereik (alleen beschikbaar als u bereiken gebruikt): de namen van de Intune-bereiken waarin het product beschikbaar is.
    Gepubliceerd door (Ivanti): geeft aan dat het product afkomstig is van Ivanti Neurons Patch for Intune.
    Bron: identificeert of het product afkomstig is uit de Ivanti-catalogus of een aangepaste catalogus (voor informatie over het maken van aangepaste producten, zie Producten maken).
  3. Voer optioneel eventuele verdere opmerkingen die u nodig hebt, in onder Aangepaste opmerkingen.
  4. Klik op Voorbeeld om een voorbeeld te zien van de manier waarop de notitie zal verschijnen in Intune.
  5. Klik op Opslaan.
    De instelling is opgeslagen. Telkens wanneer een product wordt gepubliceerd naar Intune, worden de geselecteerde notities toegevoegd aan de overeenkomende app in Intune. Opmerkingen worden niet retrospectief toegevoegd.