Integratie in Ivanti Neurons for ITAM

U kunt Ivanti Neurons for Spend Intelligence koppelen met Ivanti Neurons for ITAM zodat gegevens met betrekking tot contracten en licentietransacties automatisch worden overgedragen tussen de twee systemen. Alle toevoegingen of bewerkingen van contracten of licentietransactiegegevens worden gereproduceerd in beide systemen. Dit betekent dat dezelfde gegevens worden gebruikt in beide gevallen om een inzicht te vormen van uw softwareermogen en de software-uitgaven van Spend Intelligence-, gekoppeld met de functies van asset management, zoals verwerving en het traceren van levenscycli van Ivanti Neurons for ITAM. Licentietransacties in Ivanti Neurons for Spend Intelligence komen overeen met Contractregelitems van het type Recht in Ivanti Neurons for ITAM.

Als een Contractregelitem van het type Recht van Ivanti Neurons for ITAM een SKU bevat die wordt herkend door Spend Intelligence, wordt alle aanvullende informatie van de Ivanti SKU-bibliotheek over de SKU ook inbegrepen wanneer deze wordt toegevoegd als een transactie.

Alle kostgegevens die zijn geïmporteerd van Ivanti Neurons for ITAM worden alleen in Spend Intelligence gebruikt als de valuta die aan de kost is gekoppeld, dezelfde is als de systeemvaluta die is ingesteld voor Spend Intelligence. Als de valuta verschilt, worden de regels die zijn opgegeven in Prijzen, kosten en uitgaven, toegepast.

Alleen records die de benodigde verplichte velden voor Spend Intelligence bevatten, worden gesynchroniseerd vanaf ITAM om zeker te zijn dat uw ITAM-records deze bevatten. Controleer in het bijzonder of elk ITAM-contract een leverancier heeft.

Alle gegevens die zijn geïmporteerd van Ivanti Neurons for ITAM, worden gekoppeld met de importbron van Ivanti Neurons for ITAM (zie Bronnen importeren). U moet de integratie met Ivanti Neurons for ITAM uitschakelen voordat u deze gegevensbron kunt verwijderen. Het verwijderen van deze importbron verwijdert alle contracten en transacties die zijn geïmporteerd van ITAM, en keert alles contracten en transacties om die werden bijgewerkt door ITAM.