Rapid7-connector

Dit is een on-premises connector.

De Rapid7-connector verzamelt gegevens over de apparaatbeveiliging van een instantie er plaatse van Rapid7. Dit gebruikt de InsightVM API V3.

Voor informatie over de gegevens die worden geïmporteerd en hoe ze worden toegewezen, zie Toewijzing (hieronder).

Opties

Een Rapid7-connector heeft de volgende opties:

• Connectornaam: een naam voor de connector.
  • Naam connectorserver: de naam van de server waarmee deze connector is gekoppeld. . Elke connector kan alleen worden gekoppeld aan één server. Als u de connector hebt toegevoegd aan een specifieke connectorserver, kan dit veld voor u worden ingevuld. Anders kunt u de connectorserver selecteren in de lijst.
  • URL- of servernaam Rapid7: de servernaam voor een Rapid7-server waarvan u gegevens wilt ophalen.
  • Certificaatfouten negeren: hiermee kan de connector de verbinding gebruiken, zelfs als er fouten zijn met het certificaat. Deze optie wordt in de eerste plaats geboden voor het oplossen van fouten en mag niet op lange termijn worden gebruikt.
  • Gebruikersnaam en Wachtwoord: referenties voor toegang tot de Rapid7-database.
  • Herhalingen: het aantal keer dat de connector de gegevens moet verzamelen.
  • Starttijd: Het tijdstip van de dag waarop de connector moet beginnen werken. Om de impact op uw netwerk en toepassingen te minimaliseren, raden wij u aan connectors algemeen gezien 's nachts of tijdens weekends uit te voeren.
  • Actief: of de connector al dan niet actief is. Terwijl de connector actief is, wordt deze uitgevoerd volgens de planning die u maakt. Als u het selectievakje wist, is de de connector inactief en worden geen gegevens verzameld zolang het selectievakje niet opnieuw is ingeschakeld en de connector is opgeslagen.

Zie Connectors instellen voor details over het configureren of gebruiken van connectors.

Toewijzing

De gegevens die deze connector importeert, wordt toegewezen aan doelkenmerken in de Neurons-platform-database.

Download het CSV-bestand via de onderstaande knop voor een overzicht van de manier waarop gegevens die worden geïmporteerd door deze connector, worden toegewezen aan Neurons-doelkenmerken.

Toewijzingen downloaden

Zie Toewijzing connectorgegevens voor een overzicht van de Neurons-doelkenmerken per gegevenstype en de connectorbronkenmerken die eraan zijn toegewezen.