Compatibiliteitsmatrix besturingssysteem

Dit onderwerp schetst de ondersteunde besturingssystemen voor het installeren van de Ivanti Neurons-agent en de capaciteiten die worden ondersteund door de agenten die zijn geïnstalleerd op deze systemen.

Pictogram Betekenis

Pictogram, Ondersteund

Ondersteund: Ivanti biedt volledige technische ondersteuning voor het overeenkomende OS of toepassing.

Pictogram, Gedeeltelijk ondersteund

Gedeeltelijk ondersteund: Ivanti biedt volledige technische ondersteuning voor het overeenkomende OS of toepassing, maar sommige functies zijn mogelijk beperkt en er kan een extra update vereist zijn.

Pictogram, Niet ondersteund

Niet ondersteund: Ivanti biedt geen ondersteuning voor het overeenkomende OS of toepassing. Het gebruik van het OS of de toepassing is niet aanbevolen en kan leiden tot verschillende problemen.

Neurons-agent

App-distributie

Automatisering

Connector

CSEP

Implementatie

Detectie

Detectie agentloos

Edge-intelligentie

Inventaris

Patch

Beheer op afstand

Microsoft Windows
10

11

10 & 11 ARM

Microsoft Windows Server
2012

2012 R2

2016

2019

2022

Apple macOS
11.x

12.x

13.x

14.x

Linuxversies
CentOS 7***

Oracle Linux v7

Oracle Linux v8

Oracle Linux v9

RHEL v7

RHEL v8

RHEL v9

Ubuntu v20

Ubuntu v22

Voor Microsoft Windows 10 en 11, wordt de Ivanti Neurons-agent alleen ondersteund op releases die zich binnen hun ondersteuningsvenster bevinden.
Zie Informatie levenscyclus product en services voor meer informatie over Microsoft-ondersteuningsvensters.

* Microsoft Windows Server 2012 en 2012 R2 hebben het einde van hun levensduur bereikt. U hebt een extra abonnement nodig om Microsoft ESU-inhoud te kunnen ontvangen. Neem contact op met Ivanti Support voor meer informatie.

* Hoewel een Ivanti Neurons-agent die op dit OS is geïnstalleerd, geen detectietaken kan uitvoeren, kunnen apparaten met dit OS worden gedetecteerd door Ivanti Neurons for Discovery. Meer informatie over Neurons for Discovery.

*** De ondersteuning voor CentOS 7 zal eindigen op 30 juni 2024. Ivanti zal de ondersteuning voor CentOS 7 beëindigen na het einde van deze ondersteuningsdatum en zal de ondersteuning verwijderen in een toekomstige update.