Externe authenticatie (SSO)

Met externe authenticatie (SSO) kunt u uw bedrijfsreferenties gebruiken om één aanmelding te hebben voor het Ivanti Neurons-platform. Het gebruik van uw bestaande externe verificatieprovider biedt een verbeterde controle over de accountbeveiliging en -beleidslijnen, en de uitlijning met andere toepassingen die in gebruik zijn.

Externe verificatie configureren

Een externe verificatieprovider kan gebeuren op het ogenblik van de eerste aanmelding bij Ivanti Neurons. U kunt ook op een latere datum terugkeren voor het instellen:

1. Klik in de welkomstmail van Ivanti Neurons op de koppeling om een wachtwoord aan te maken.
  2. Zodra u op de pagina voor het Ivanti Neurons-wachtwoord bent, maakt u een wachtwoord, meldt u zich aan en klikt u verder om de EULA te accepteren.
  3. Meld aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U krijgt nu de optie om een geavanceerde verificatiemethode te configureren en in te schakelen.
    Selecteer Ja, nu uitvoeren om door te gaan met de instelling.
    U kunt ook kiezen voor Nee, later uitvoeren. U kunt op elk ogenblik een externe verificator instellen in Ivanti Neurons Platform >Beheer> Verificatie .

De stappen die zijn vereist voor het configureren van de externe verificatie zal afhangen van de provider die u gebruikt. Ivanti Neurons ondersteunt momenteel de volgende authenticatieproviders:

Externe authenticatieprovider verwijderen

Het verwijderen van een externe verificatieprovider zal betekenen dat alle leden op de tenant zullen terugkeren naar het gebruik van hun gebruikersnaam en wachtwoord van Ivanti Neurons Platform.

Verwante onderwerpen

Entra ID-verificatie

Okta-verificatie

PingOne-verificatie

Ivanti Neurons-authenticatie

Ivanti Neurons Multi-Factor Authentication (MFA)