Neurons Bots-versiebeheer

Alle versies van een bot worden weergegeven op de pagina Neurons Bots-resultaten. De recentste versie is aangeduid met (huidig).

Selecteer de vervolgkeuzelijst Versie om een lijst van alle versies weer te geven. Selecteer een versie om de bottrigger- en doelgeschiedenis en de faseresultaten te bekijken.

Een nieuwe botversie maken

1. Selecteer de naam van de bot die u wilt bewerken op de Neurons Bots-startpagina.
    De pagina Neurons Bots-resultaten verschijnt.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Versie , de versie van de bot die u wilt bewerken.
  3. Selecteer Versie bewerken.
    De pagina Neurons Bot-editor verschijnt.
  4. De naam van de bot wordt bijgewerkt met een numeriek versieachtervoegsel (n).
    Breng de vereiste wijzigingen aan. Zie Neurons Bots editor voor meer informatie.
  5. Zodra alle bewerkingen zijn uitgevoerd, klikt u op Opslaan en publiceren. Als u de bewerking niet wilt opslaan, klikt u op Annuleren, wordt er geen nieuwe versie gemaakt.
    De pagina Neurons Bots-resultaten verschijnt.
  6. De nieuw gemaakte versie wordt nu weergegeven in de vervolgkeuzelijst Versie met (huidig) toegevoegd.

Wanneer u Opslaan en publiceren kiest, word de nieuw gemaakte versie de huidige versie van de bot. Als u wilt werken aan een nieuwe bot, maar er niet de huidige versie van maakt, selecteert u Concept opslaan en een versie van de bot zal worden opgeslagen met mijn concept in de naam.

Verwante onderwerpen

Neurons Bots-resultaten