Patch for Intune

Sommige functies van Patch Intelligence zijn ook beschikbaar met uw Ivanti Neurons Patch voor Intune-licentie. U kunt de informatie bijvoorbeeld gebruiken op het tabblad Alle patches van Patch Intelligence om inzicht te verkrijgen in de risico- en betrouwbaarheidspercentages voor elke patch. Om toegang te krijgen tot Ivanti Neurons for Patch Intelligence, navigeert u naar Patch Management > Patch Intelligence.

Overzicht

Ivanti Neurons Patch for Intune is een op cloud gebaseerde oplossing die de Microsoft Intune-implementatie uitbreidt om beheercapaciteiten van toepassingen van derden op te nemen. U kunt een aantal producten van derden publiceren naar de Intune-console, inclusief: 7-Zip, Adobe Acrobat, Slack, Zoom Client en meer.

Selecteer de gewenste producten in de tabel en publiceer ze vervolgens naar Microsoft Intune. De normale Intune-processen worden dan gebruikt voor het implementeren van de producten op eindpunten. Ivanti Neurons Patch for Intune controleert de Catalogus door Ivanti ondersteunde producten continu op nieuwe versies van uw beheerde en onbeheerde producten. Als een nieuwe versie van een beheerd product beschikbaar wordt, kunt u kiezen of uw goedkeuring moet worden gevraagd of als de nieuwe versie automatisch wordt gepubliceerd zonder tussenkomst van de gebruiker.

Over de Catalogus door Ivanti ondersteunde producten

U kunt de Catalogus van door Ivanti ondersteunde producten vinden op de Ivanti-website (opent op een nieuw tabblad).

U kunt de Ivanti-productcatalogus niet uitbreiden of bewerken. Als u producten wilt toevoegen of bewerken vanaf Intune, ga dan naar https://endpoint.microsoft.com en gebruik de sectie Apps. Producten die worden toegevoegd vanaf de Intune-console wordt niet beheerd of bijgewerkt door Ivanti Neurons Patch for Intune.

Om e-mailmeldingen te ontvangen wanneer updates beschikbaar zijn in de productcatalogus, gaat u naar de pagina Ivanti Neurons Patch for Intune-community . Abonneer met Deelnemen aan groep en selecteer de frequentie van meldingen.

Systeemvereisten

Het volgende is vereist voor het gebruik van Ivanti Neurons Patch for Intune:

  • Een Ivanti Neurons-patch voor Intune-licentie
  • Een geldige Microsoft Intune-omgeving
  • Een webbrowser

Verwante onderwerpen

Patch Intelligence