Ivanti Neurons-patch voor Microsoft Endpoint Manager (MEM)

Sommige functies van Patch Intelligence zijn ook beschikbaar met uw licentie voor Ivanti Neurons Patch for MEM. U kunt bijvoorbeeld de informatie op het tabblad Alle patchesgebruiken om u een inzicht te vormen van het risico en de betrouwbaarheidsbeoordelingen voor elke patch. Om toegang te krijgen tot Ivanti Neurons for Patch Intelligence, navigeert u naar Patch Management > Patch Intelligence.

Overzicht

Ivanti Neurons Patch for MEM is een op cloud gebaseerde oplossing die de implementaties van Microsoft Intune uitbreidt om capaciteiten voor productmanagement van derden op te nemen. U kunt een aantal producten van derden publiceren op uw Intune-console, inclusief:

  • 7-Zip
  • Adobe Acrobat
  • Slack
  • Zoom Client
  • En meer: . .

U doet dit door de gewenste producten te selecteren in de tabel en ze vervolgens te publiceren naar Microsoft Intune. Uw normale Intune-processen worden dan gebruikt voor het implementeren van de producten op uw eindpunten. Ivanti Neurons Patch for MEM zal de Ivanti-productcatalogus voortdurend controleren op nieuwe versies van uw beheerde en onbeheerde producten. Als een nieuwe versie van het beheerde product beschikbaar wordt, kunt u kiezen om te worden gevraagd naar goedkeuring of om de nieuwe versie automatisch te laten publiceren zonder tussenkomst van de gebruiker.

Over de productcatalogus

U kunt hier de volledige productcatalogus weergeven: https://www.ivanti.com/support/supported-products. Als u zich wilt abonneren om e-mailmeldingen te ontvangen wanneer updates beschikbaar zijn in de productcatalogus, gaat u naar de pagina Ivanti Neurons Patch for MEM-community.

Het is niet mogelijk iets toe te voegen of te wijzigen aan de Ivanti-productcatalogus. Als u producten wilt toevoegen of bewerken, gaat u vanaf Intune, naar https://endpoint.microsoft.com en gebruik de Apps-sectie. Producten die zijn toegevoegd vanaf de Intune-console worden niet beheerd of bijgewerkt door Ivanti Neurons Patch for MEM.

Systeemvereisten

Het volgende is vereist om Ivanti Neurons Patch for MEM te gebruiken:

  • Een licentie voor het gebruik van Ivanti Neurons Patch for MEM
  • Een geldige Microsoft Intune-omgeving
  • Een webbrowser

Verwante onderwerpen

Patch Intelligence