Patch Intelligence

Het op risico's gebaseerde kwetsbaarheidsbeheer in Ivanti Neurons Patch Intelligence beschermt uw organisatie tegen beveiligingsbedreigingen en ontwikkelende risico's, door de tijd voor de patch te verminderen en prioriteiten te geven aan de meest kritieke patches voor implementatie. Ivanti Neurons for Patch Intelligence helpt u prioriteiten te stellen voor kwetsbaarheden op basis van actieve risicoblootstelling, betrouwbaarheid en naleving.

Gebruik Patch Intelligence-gegevens om een dieper inzicht te krijgen in de kwetsbaarheid met:

  • Op risico gebaseerde prioriteitstelling: begrijp uw tegenstrijdig risico met de Vulnerability Risk Rating (VRR), een bedreigingscontext voor inzichten in misbruik en malware. VRR is ontworpen voor het ontcijferen van het cyberbeveiligingsrisico door middel van een algoritme dat de hoogste risicozwakten scheidt en versterkt. Het neemt kwetsbaarheids- en bedreigingsgegevens met het hoogste vertrouwen op, samen met de menselijke validatie van misbruiken van penetratietests. Inzicht in DoS (denial of service), bevoegdhedenescalatie, uitvoering van externe code, webtoepassing, ransomware en kwetsbaarheden van de exploit kit ondersteunen de op risico's gebaseerde prioriteitstelling van de grootste risico's in uw omgeving.
  • Betrouwbaarheid van patches: bereik snellere SLA's voor herstelpogingen van kwetsbaarheden, met patchbetrouwbaarheid om testinspanningen te concentreren en tijd naar patch te verkorten. Verminder uw onderzoeksinspanningen met crowd-sourced inzicht van verschillende bronnen, inclusief gerapporteerde bekende problemen van leveranciers-, gebruikers- en Ivanti-bronnen in één gecentraliseerde weergave. De patch downvote geeft een snelle indicator van een negatieve ervaring.
  • Patchnaleving: gebruik de SLA-gegevens om te zien hoe compatibel de apparaten zijn binnen uw omgeving, om te identificeren welke apparaten en patches de prioriteit moten krijgen op basis van uw specifieke SLA-tijdschalen en -datums.

Om toegang te krijgen tot Ivanti Neurons for Patch Intelligence, navigeert u naar Ivanti Neurons-platform > Patch Management > Patch Intelligence.
Sommige van de functies van Patch Intelligence zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met de geschikte rol. Voor meer details, zie Toegangsbeheer.

Verwante onderwerpen

Patch-adviezen

Patchoverzicht

Patchdetails

Patchgroepen

Patch Management

Apparaten

Connectors instellen