Patchgroepen van Ivanti Neurons for Patch Management bieden u de mogelijkheid om patchinformatie te organiseren op het Ivanti Neurons-platform op een manier die relevant is voor uw omgeving. Verminder de tijd voor de patch door de patchacties te beheren en patchinzicht te krijgen.

Wanneer u patchgroepen maakt, kan dit nuttig zijn om de patchcatalogus te filteren om u te richten op het type patches waarin u interesse hebt. Hier zijn enkele voorbeelden van filters:

Adviezen > Alle patches - bekijk patches voor de volledige patchcatalogus.

• Patches die op Patch Tuesday zijn uitgebracht - gebruik de grafiek Patch Tuesday
  • Recent uitgegeven patches - gebruik de grafiek Patchtypen
  • Bedreiging en risicomaatregelen - gebruik de rasterfilters: VRR-groep, CVE aantal> Misbruikt
  • Betrouwbaarheid en sociale maatregelen, nuttig bij het plannen van testcycli - gebruik de rasterfilters: Betrouwbaarheid, Gerapporteerde problemen

Adviezen - schakelaar Beïnvloedt mijn omgeving Aan - bekijk patches die zijn geïdentificeerd als ontbrekend voor apparaten in uw omgeving.

• Patches voor apparaten buiten de SLA of in de buurt van de SLA - gebruik de grafiek Apparaten die SLA overschrijden
  • Kwetsbaarheden en misbruikte patches - gebruik de grafiek Bekende kwetsbaarheden

Patchgroepen worden gemaakt, weergegeven en beheerd in Patch Intelligence, gekoppeld met een patchconfiguratie en geïmplementeerd in Patchinstellingen. Raadpleeg Patch Management > Patchinstellingen > Patchgroepen voor meer informatie.

Voorbeeld: patchgroep maken.

Dit voorbeeld wordt uitgevoerd door het maken van een nieuwe patchgroep om alleen Patchdinsdag op te nemen met een ernst van Kritiek voor beveiliging. Het voorbeeld heeft 2 stappen:

• Stap I: de nieuwe patchgroep maken
  • Stap II: de patchgroep met doelgerichte patches vullen

Stap I:

1. Start op het Patch Intelligence-dashboard: Ivanti Neurons-platform > Patch Management > Patch Intelligence.
  2. Selecteer Patchgroepen > Een patchgroep toevoegen.
  3. Voer in het dialoogvenster Een patchgroep toevoegen een naam in voor de patchgroep, bijvoorbeeldPatchdinsdag - Kritiek voor beveiliging.
  4. Klik op Patchgroep toevoegen. De patchgroep Patchdinsdag - Kritiek voor beveiliging is nu gemaakt en is klaar om te worden gevuld met patches.

Stap II:

1. Zorg ervoor dat op het dashboard Adviesrapporten van Patch Intelligence de optie Beïnvloedt mijn omgeving is uitgeschakeld, zodat de Patch Tuesday-grafiek wordt weergegeven.
  2. Klik op de grafiek Patchdinsdag op de balk Kritiek voor beveiliging. Dit filters het overzichtsraster om alleen de patches Patchdinsdag kritiek voor beveiliging weer te geven.
    De grafiekbalken kunnen meer dan één leverancier bevatten. Let op op welk deel van de balk u klikt. Als u alleen geïnteresseerd bent in Microsoft-patches, moet u klikken op het Microsoft-segment van de balk zodat de filter correct wordt toegepast op het overzichtraster.
  3. Gebruik in het overzichtsraster de gegevens voor Betrouwbaarheid & sociaal en voor Bedreiging & risico om te beslissen welke patches u wilt opnemen in de patchgroep.
    Als u alle patches wilt, schakelt u het selectievakje in de koptekst in om alle patchselectievakjes te selecteren.
    U kunt ook het selectievakje naast elke individuele patch die u wilt opnemen, selecteren.
  4. Zodra u uw patchselectie hebt gemaakt, selecteert u Patchgroepen > Toevoegen aan patchgroep > scroll om te zoeken en klik op de patchgroep Patchdinsdag - Kritiek voor beveiliging.
  5. Het dialoogvenster Toevoegen aan patchgroep verschijnt. Klik op Opslaan om de patches door te voeren naar de patchgroep.
  6. De patchgroep Patch dinsdag - Kritiek voor beveiliging bevat nu de geselecteerde patches.

Volgende stappen:

• De patchgroep toewijzen aan een patchconfiguratie.
  • Koppel de patchconfiguratie met een beleidsgroep voor het implementeren op eindpunten.

Leer meer over Configuraties.

Verwante onderwerpen

Patchoverzicht

Patchdetails

Patch-adviezen