Patchdetails

Klik in het overzichtsraster Ivanti Neurons Patch Intelligence op een patch-id of naam om de pagina Patchdetails te openen. Hier kunt u verdere details weergeven, zoals alle gekoppelde CVE's, een lijst van apparaten waarop de patch niet is geïnstalleerd en alle gemelde problemen met deze patch.

Als u Ivanti Neurons Patch for Intune op uw tenant hebt, is de knop Weergeven in Patch for Intune aanwezig. Selecteer die om de patchdetails weer te geven in Patch for Intune.

Overzichtsectie

De patchnaam wordt gevolgd door de optie om een downvote te plaatsen, om aan te geven of u problemen met de patch hebt aangetroffen. Als u geen stem hebt uitgebracht, ziet u het pictogram van een grijze duim omlaag pictogram met witte duim omlaag om aan te geven dat er geen tegenstem is geplaatstU mag maar één stem uitbrengen. Als deze is opgebruikt, ziet u een pictogram van een blauwe duim omlaag pictogram met blauwe duim omlaag dat aangeeft dat een tegenstem is geplaatst. Naast het pictogram is het aantal ontvangen tegenstemmen.

De KPI-tegels (Key Performance Indicator) veschijnen om een overzicht van de patchdetails te geven:

• KPI voor Windows en Mac: Ernst leverancier, VRR, Gemelde problemen en Betrokken producten.
  • KPI voor Linux: Ernst leverancier, VRR, betrokken produten.

Er wordt ook een korte beschrijving gegeven van wat de patch aanpakt, evenals een koppeling om het leveranciersoverzicht te openen in een nieuw browsertabblad.

Sectie Tabbladen

Verwante onderwerpen

Patchoverzicht