Gedetecteerde apparaten

Alle apparaten die worden gedekt door de Deployment Representative-agent, of een connector, verschijnen in deze weergave. De volgende details worden geregistreerd:

• Apparaatnaam: naam van het apparaat.
  • Laatst gezien: de datum waarop het apparaat de laatste keer online was.
  • IP of MAC-adres: IP of MAC-adres van het apparaat..
  • OS: versie besturingssysteem, bijv. Microsoft Windows.

Als er een percentage is na het OS, biedt dit een niveau van vertrouwen waarop het OS wordt uitgevoerd, maar het is geen absolute zekerheid op basis van de ontvangen apparaatgegevens. Geen percentage geeft een zekerheid van 100% van OS aan.

• OS-groep: groep besturingssystemen, bijv. Windows, macOS.
  • Agent: geeft aan of een agent is geïnstalleerd op het apparaat.
  • Beleidsgroep: de naam van de beleidsgroep als er een werd toegepast op het apparaat. Klik op de naam om de pagina Details beleidsgroep weer te geven.
  • Subnet: Subnet-IP waarbij het apparaat hoort.

De optie Deployment Representative-agent downloaden is beschikbaar als een nieuwe inschrijvingssleutel vereist is voor het installeren van verdere agenten.

Verwante onderwerpen

Agentbeleid