Uitvoeringsgeschiedenis

Onder Beheer > Uitvoeringsgeschiedenis kunt u een overzicht vinden van de acties en scripts ('acties' voor beknoptheid) die de afgelopen 60 dagen werden uitgevoerd door de service Automatiseringsmateriaal van het Neurons-platform..
Deze acties kunnen bijvoorbeeld deel uitmaken van een Neurons-workflow, ze kunnen zijn gestart als een Apparaatactie of vanaf Edge Intelligence.

Gebruik Filters om het overzicht te beperken tot de resultaten die het meest relevant zijn voor jou. Selecteer Bewerken om filtervelden weer te geven en de filterwaarden op te geven.
U kunt ook klikken op secties van de diagrammen Actiegebruik of Actiestatus. Dit beperkt het overzicht bijvoorbeeld tot acties die werden afgebroken.
Klik nogmaals op het diagram om het filter op basis van het diagramgedeelte te verwijderen.
Selecteer Wissen om alle filters te verwijderen.

Het lijstoverzicht biedt informatie over de acties, zoals waar, wanneer en hoe lang ze hebben gelopen, en hoeveel apparaten werden beïnvloed. Klik op een actie in de lijst om meer details te zien.
Hieronder vindt u informatie over sommige van de velden die mogelijk niet onmiddellijk duidelijk zijn:

• Type:
    • Pictogram, cloud - De actie werd gestart vanaf een Cloud-agent.

• Pictogram, ter plaatse - De actie werd gestart vanaf een lokale machine. Selecteer de lijn om de Apparaatnaam te zien.

• Status - De huidige status van de actie van script. Bijvoorbeeld Voltooid, Geannuleerd of Gepland.
  • Apparaten beïnvloed - Het aantal agenten die de actie hebben uitgevoerd. Geef de actiedetails weer om de Apparaatnamen te zien.
  • Starttijd - Werkelijke tijd waarop de actie is gestart. Er wordt geen Starttijd weergegeven voor acties met de status Gepland.
  • Taken (actiedetails) - Details over de taken die deel uitmaken van de actie

Het overzicht geeft een lijst weer van alle scripts, maar toont alleen acties die zijn geresulteerd in een wijziging op een eindpunt of systeem waarin het Neurons-platform wordt geïntegreerd.

Afhankelijk van uw rol kunt u ook de acties Afbreken of Verwijderen uit het overzicht. Raadpleeg Toegangsbeheer voor meer informatie over rollen en machtigingen.