Apparaatacties

Wanneer u apparaatdetails weergeeft, kunt u op het paneel Acties de gewenste acties uitvoeren op dat apparaat. Het paneel Acties verschijnt automatisch wanneer u de pagina met apparaatdetails opent, maar als u deze niet ziet, klikt u in de rechterbovenhoek op de knop Acties.

Er zijn ingebouwde basisacties of u kunt aangepaste acties uitvoeren die u zelf configureert. Deze pagina beschrijft de basisacties. Om een actie op meerdere apparaten uit te voeren of om een aangepaste actie te maken, raden wij u aan Neurons te gebruiken. Zie Neurons Bots - Aangepaste actie voor meer informatie.

Voor informatie over andere zaken die u kunt doen vanaf de pagina met apparaatdetails, raadpleegt u Apparaten.