Neurons-bots

Ivanti Neurons Bots biedt krachtige hyper-automatiseringscapaciteiten voor IT-afdelingen en met de interface zonder of met lage code en de rijke gebruiksklare inhoud. Zo kunnen organisaties na enkele minuten starten met het oplossen van talrijke uitdagingen in het hele IT-landschap.

Ivanti Neurons Bots wordt normaal gebruikt door IT-beheerders of -managers die verantwoordelijk zijn voor de productiviteit, gezondheid of beveiliging van apparaten van meerdere gebruikers, of degenen die tooling leveren aan servicedesk-analisten om hun capaciteit voor het oplossen van problemen te verbeteren. Er zijn veel kant-en-klare bots-query's en -acties om problemen op te lossen, die kunnen worden uitgebreid door gebruik te maken van PowerShell, osquery, Bash en Windows-opdrachtondersteuning.

Vereisten

Ivanti Neurons Bots maakt gebruik van verschillende componenten van het Ivanti Neurons Platform om functionaliteit te leveren die u moet configureren voordat u Neurons Bots gebruikt:

• Ivanti Neurons-agent: dit wordt gebruikt voor het opvragen van de realtime gegevens van, en het leveren van acties aan apparaten. Dit implementeert en transporteert ook osquery-gegevens. Ga voor meer details naar Agentbeheer.
  • Apparaatgroepen: via de apparaatlijst kunt u apparaten filteren en sorteren op basis van een reeks kenmerken. De resulterende set apparaten kan worden opgeslagen als een groep die kan worden gebruikt in Neurons Bots om een query of actie tegen die groep apparaten te beperken. Ga voor meer informatie naar Apparaten.

Sommige van de Neurons Bots-functies zijn alleen beschikbaar voor gebruikers met de geschikte rol. Voor meer details, zie Toegangsbeheer

Neurons Bots - Planning

Schedule Neurons Bots kunnen worden gebruikt om zelfherstellende eindpunten en edge-apparaten autonoom te herstellen. Een bot kan de efficiëntie en beveiliging van gebruikers en apparaten verhogen door de omgeving automatisch te controleren op naleving en belemmeringen voor de productiviteit van gebruikers, waardoor belangrijke inzichten naar boven komen. Hierdoor wordt de automatisering van waarschuwingen voor en oplossingen van problemen mogelijk zodat de proactiviteit rond niet gemelde problemen en wijzigingen wordt verbeterd. Geplande bots helpen om de tijd en kosten te verminderen en de eindgebruikerservaring te verbeteren door het detecteren en oplossen van problemen voordat ze problemen vormen voor uw gebruikers.

Neurons Bots die in deze functie werken, kunnen handmatig worden aangeroepen, maar hun beoogd gebruikt is om te worden "geactiveerd" en automatisch te worden uitgevoerd volgens een planning, gericht op opgegeven groepen van apparaten.

Het type bot, d.w.z. Schema, bekend als een Trigger in Neurons Bots, dit is de eerste fase die wordt toegevoegd aan de bot-editor. Ga naar Triggers en Activeringsinstellingen voor meer details.

Er is een licentie voor Ivanti Neurons for Healing vereist voor het gebruik van Planning Neurons Bots.

Neurons Bots - Aangepaste actie

Aangepaste acties van Neurons Bots kunnen worden gebruikt om servicedeskteams te helpen krachtige diagnose- en herstelmogelijkheden te bieden om complexiteit, lange wachttijden en hoog oplopende kosten te verminderen door het oplossen van incidenten en processen te automatiseren. Een bot kan worden aangeroepen door analisten van de servicedesk voor een bepaald apparaat om een ondersteuningsprobleem op te lossen, wat resulteert in snellere oplossingen en een grotere productiviteit van de eindgebruiker.

Neurons Bots die in deze functie werken, kunnen ook handmatig worden aangeroepen, maar hun beoogd gebruik is om te worden "geactiveerd" naar een apparaatweergave als een aangepaste actie die ondersteuningsanalisten kunnen aanroepen voor specifieke apparaten voor het oplossen van incidenten.

Het type bot, d.w.z. Aangepaste actie, staat bekend als een Trigger in Neurons Bots. Dit is de eerste fase die wordt toegevoegd aan de bot-editor. Ga naar Triggers en Activeringsinstellingen voor meer details.

Er is een licentie voor Ivanti Neurons Workspace vereist voor het gebruik van Aangepaste actie Neurons Bots.

Verwante onderwerpen

Startpagina Neurons Bots