Startpagina Neurons Bots

De Ivanti Neurons Bots-startpagina biedt een algemeen overzicht van alle Neurons Bots over twee tabbladen: Algemene bots en Enquêtebots.

Algemene bots worden gebruikt voor het identificeren, voorkomen en oplossen van een reeks problemen met de hulp van een combinatie van query's, acties, gebruikersacties en andere logica.

Enquêtebots (in implementatie) bieden dezelfde algemene capaciteiten als algemene bots, maar hebben een specifieke rapportage-interface en resultatenpagina. Deze bieden een diepgaand historisch inzicht in resultaten en toevallige factoren voor een bereik van use cases, ondersteund door gebruikersbeoordelingen, keuzen of vrije tekstinvoer.

Selecteer de knop Triggergeschiedenis om een auditgeschiedenis weer te geven van alle uitvoeractiviteiten van de bots. TriggergeschiedenisLeer meer over de pagina Triggergeschiedenis.

Algemene bots

Het raster op het tabblad Algemeen toont de volgende details voor alle bots:

• Waarschuwingen:
    actie vereist pictogram De bot vereist een actie. De vereiste actie voorkomt dat de bot wordt uitgevoerd. Er is dan ook een podium uitgeschakeld.
    waarschuwingspictogram De bot heeft waarschuwingen. De waarschuwingen voorkomen niet dat de bot wordt uitgevoerd, maar voorkomen wel dat bewerkingen worden opgeslagen en gepubliceerd. Een fase is dan ook verouderd.
    Als een bot zowel waarschuwingen als acties vereist, wordt alleen het actiepictogram actie vereist pictogram weergegeven in de kolom.
  • Naam en beschrijving: de naam en beschrijving die aan de bot zijn gegeven bij het maken in de Bot-editor. U kunt ervoor kiezen om de beschrijving te hernoemen of te bewerken vanaf het menu Acties. Klik op een botnaam om de pagina Neurons Bots resultaten weer te geven.
  • Triggertype: het triggertype van de bot; Planning of Aangepaste actie. Lees meer over Triggers.
  • Status: de status van de bot:
    • Concept inactief: de bot is een conceptversie die niet werd gepubliceerd. De bot kan niet worden uitgevoerd.
    • Inactief: de bot werd gepubliceerd maar niet actief gemaakt. De bot kan niet worden uitgevoerd.
    • Actief: de bot werd gepubliceerd en actief gemaakt. De bot kan worden uitgevoerd.
  • De status geeft aan of de bot al dan niet kan worden uitgevoerd. De bot moet worden ingesteld op actief om te worden aangeroepen door een Planning of Aangepaste actie. Ga hiervoor naar Bot-editor > Triggerinstellingen > Triggerstatus en stel de schakelaar op Actief. Lees meer over Activeringsinstellingen.

• Aantal triggers: het aantal keer dat de bot is geactiveerd.
  • Laatst geactiveerd: de datum en tijd waarop de bot voor het laatst is geactiveerd. Raadpleeg Triggergeschiedenis voor meer informatie over triggers en apparaten.
  • Categorie: de botcategorie als er één aan de bot is toegewezen op het moment van Opslaan en publiceren.

Bot maken

Selecteer om te beginnen met het bouwen van een nieuwe bot. Lees meer over Neurons Bots maken.

Importeren (van Neurons)

Als u voorheen workflows in Neurons (functie) hebt gemaakt vóór de introductie van Neurons Bots, hebt u de optie om deze te importeren.

Je kunt slechts één Neuron tegelijk importeren, omdat elke fase moet worden geconverteerd naar de equivalente fase in Neurons Bots en mogelijk enkele instellingen moeten worden bijgewerkt. Als dit het geval is, ontvangt u een bericht om u te laten weten welke fasen moeten worden bijgewerkt en waarom.

Acties

Schakel het selectievakje in de eerste kolom van het botsraster in en selecteer Acties om uit het volgende te kiezen:

• Naam wijzigen: selecteer dit om de geselecteerde bot een andere naam te geven. Het dialoogvenster Naam bot wijzigen verschijnt. Voer de nieuwe naam voor de bot in en selecteer Naam wijzigen. Een toast-melding verschijnt in de rechterbovenhoek om u te laten weten of de naamswijziging van de bot is gelukt.
  • Beschrijving bewerken: selecteer dit om de botbeschrijving te bewerken. Het dialoogvenster Beschrijving bewerken verschijnt. Bewerk de beschrijving en selecteer Opslaan.
  • Klonen: selecteer dit om de nieuwste versie van de geselecteerde bot te klonen. Het dialoogvenster Bot klonen verschijnt. Voer de naam in voor de nieuwe gekloonde bot en selecteer Klonen. Een toast-melding verschijnt in de rechterbovenhoek om u te laten weten of het klonen van de bot is gelukt.
  • Verwijderen: selecteer om de bot te verwijderen. Het dialoogvenster Bot verwijderen verschijnt. Selecteer Verwijderen om de actie te bevestigen. Een toast-melding verschijnt in de rechterbovenhoek om u te laten weten of het verwijderen van de bot is gelukt.
    Als u de bot verwijdert, worden alle versies van de bot en de uitvoergeschiedenis permanent verwijderd. U kunt deze actie niet ongedaan maken.

Enquêtebots

Het raster op het tabblad Enquête toont de volgende details voor alle bots:

• Waarschuwingen:

actie vereist pictogram De bot vereist een actie. De vereiste actie voorkomt dat de bot wordt uitgevoerd. Er is dan ook een podium uitgeschakeld.

waarschuwingspictogram De bot heeft waarschuwingen. De waarschuwingen voorkomen niet dat de bot wordt uitgevoerd, maar voorkomen wel dat bewerkingen worden opgeslagen en gepubliceerd. Een fase is dan ook verouderd.

actie vereist pictogramAls een bot zowel waarschuwingen als acties vereist, wordt alleen het actiepictogram weergegeven in de kolom.
  • Naam en beschrijving: de naam en beschrijving die aan de bot zijn gegeven bij het maken in de Bot-editor. U kunt ervoor kiezen om de beschrijving te hernoemen of te bewerken vanaf het menu Acties. Klik op een botnaam om de pagina Enquêteresultaten weer te geven.
  • Tijd eerste uitvoering: de datum en tijd waarop de eerste instantie van de enquête werd uitgevoerd.
  • Einddatum laatste uitvoering: de datum en tijd waarop de laatste instantie van de enquête werd uitgevoerd.
  • Score: de algemene enquêtescore voor alle runs.
  • Aantal reacties: het aantal ontvangen enquêtereacties, een gecombineerde waarde voor alle uitvoeringen.
  • Reactiesnelheid: het percentage van reactiesnelheid.

Enquête maken

Selecteer om te beginnen met het bouwen van een nieuwe enquête. Lees meer over Neurons Bots maken.

Acties

Schakel het selectievakje in de eerste kolom van het botsraster in en selecteer Acties om uit het volgende te kiezen:

• Naam wijzigen: selecteer dit om de enquête een andere naam te geven. Het dialoogvenster Naam enquête wijzigen verschijnt. Voer de nieuwe naam voor de bot in en selecteer Naam wijzigen. Een toast-melding verschijnt in de rechterbovenhoek om u te laten weten of de naamswijziging van de bot is gelukt.
  • Beschrijving bewerken: selecteer dit om de botbeschrijving te bewerken. Het dialoogvenster Beschrijving bewerken verschijnt. Bewerk de beschrijving en selecteer Opslaan.
  • Klonen: selecteer dit om de nieuwste versie van de geselecteerde bot te klonen. Het dialoogvenster Enquête klonen verschijnt. Voer de naam in voor de nieuwe gekloonde bot en selecteer Klonen. Een toast-melding verschijnt in de rechterbovenhoek om u te laten weten of het klonen van de bot is gelukt.
  • Verwijderen: selecteer dit om de enquête te verwijderen. Het dialoogvenster Enquête verwijderen verschijnt. Selecteer Verwijderen om de actie te bevestigen. Een toast-melding verschijnt in de rechterbovenhoek om u te laten weten of het verwijderen van de bot is gelukt.
    Als u de bot verwijdert, worden alle versies van de bot en de uitvoergeschiedenis permanent verwijderd. U kunt deze actie niet ongedaan maken.

Neurons Bots editor

Neurons Bots resultaten