Edge Intelligence-acties

Met acties van Ivanti Edge-intelligentie kunt u snel reagerenop informatie die u hebt ontvangen als antwoord op uw zoekopdrachten, of op een gebeurtenis die u hebt geconfigureerd in een waarschuwing.

Edge-intelligentie bevat een reeks ingebouwde acties die beschikbaar zijn in relevante query-widgets. U kunt ook aangepaste Snelle acties configureren met één of meer bestaande acties.

Een actie starten

U kunt acties starten vanaf de lijstweergave van een query-widget. Klik op het pictogram met de verticale puntjes (pictogram verticale puntjes) en selecteer de actie die u wilt starten.

Het menu Acties voor de Firewall-widget

U kunt een actie toepassen op alle eindpunten in de lijst via het pictogram pictogram verticale puntjes boven de lijst (zie afbeelding).
Om een actie op slechts één eindpunt toe te passen, gebruikt u het pictogram pictogram verticale puntjes uiterst rechts op de gewenste lijn in de lijstweergave.

Acties van Edge-intelligentie beheren

Sommige acties worden standaard weergegeven met de meest query-widgets van Edge-intelligentie.
Om de lijst van beschikbare acties aan te passen voor een widget klikt u op het pictogram met de verticale puntjes (pictogram verticale puntjes) in de query-widget en selecteer Beheren.
In het paneel Acties beheren dat verschijnt: kunt u het volgende:

• Ontkoppel acties die momenteel beschikbaar zijn voor de widget
  • Bewerk aangepaste Snelle acties die momenteel beschikbaar zijn voor de widget
  • Een snelle actie maken
  • Beheer bestaande acties via het Paneel Ivanti Edge Intelligence-configuratie.