Ivanti Neurons (functie) is verouderd en wordt vervangen door de nieuwe Ivanti Neurons Bots-ervaring. Raadpleeg Migreren naar Neurons Bots voor meer informatie.

Neurons for Healing is ontworpen om de efficiëntie en veiligheid van uw omgeving te verbeteren. Neurons die worden gemaakt in deze functie, kunnen de monitoring, alarmering en remediëring van problemen binnen uw eigendom automatiseren, zodat u belangrijke inzichten krijgt en u meer proactief kunt zijn bij niet-gemelde problemen en wijzigingen.

Neurons kunnen een nauwkeurig inzicht bieden, autonoom eindpunten en edge-apparaten zelf herstellen en de gezondheid en veiligheid van apparaatprestaties optimaliseren. Ze helpen om de tijd en kosten te verminderen en de eindgebruikerservaring te verbeteren door het detecteren en oplossingen van probleem voordat ze problemen worden voor uw gebruikers.