Implementatievertegenwoordigers

Een Implementatievertegenwoordiger is een apparaat in uw netwerk waarop de Ivanti Neurons Deployment Representative-agent is geïnstalleerd. De Deployment Representative-agent moet worden geïnstalleerd op één apparaat per subnet binnen uw omgeving. De implementatievertegenwoordiger is het enige apparaat dat kan worden gebruikt voor de capaciteiten die referenties vereisen: implementatie, externe inventaris en SNMP-detectie.

Raadpleeg Beleidsgroepdetails bewerken voor details over het selecteren van een standaard implementatievertegenwoordiger voor meerdere subnetten.

Deployment Representative-agent

Use case: u wilt alle apparaten op uw bedrijfsnetwerk detecteren en agenten automatisch implementeren op apparaten via het Ivanti Neurons-platform.

Download de Deployment Representative-agent van:

• Beheer > Agentbeleid > knop Agent implementatievertegenwoordiger downloaden
  • Beheer> Discovery > Startpagina Discovery

Voordat u de agent installeert, moet u de vereisten controleren in Agentbeheer.

De Deployment Representative-agent installeren

1. Navigeer op het Ivanti Neurons-platform naar Beheer > Agentbeleid.
  2. Selecteer Agent Implementatievertegenwoordiger downloaden op de pagina Beleidsgroepen om het dialoogvenster Inschrijvingssleutel genereren te openen.
  3. Het dialoogvenster Inschrijvingssleutel genereren verschijnt. Er wordt een implementatiesleutel gegenereerd in het optiebestand om te registreren met Ivanti Neurons. De inschrijvingssleutel is gebaseerd op het aantal apparaten waarop u de agent wilt installeren en de datum waarop de installatie moet worden voltooid.
    Opmerking: als het aantal apparaten of de datum is overschreden, moet u een nieuwe inschrijvingssleutel genereren om meer agentinstallaties te registreren met de Ivanti Neurons-tenant.
  4. Aantal apparaten: voer het totale aantal apparaten in waarop u de agent wilt installeren. Deze worden de Deployment Representative-apparaten.
  5. Datum: voer een datum in tegen wanneer alle implementatievertegenwoorders moeten zijn ingeschreven bij uw Ivanti Neurons-tenant. De vervaldatum is standaard 30 dagen, maar kan worden ingesteld tot maximum 1 jaar. Selecteer de datum in de agenda.
  6. Selecteer Deployment Representative-agent downloaden.
  7. Zodra de bestanden (IvantiCloudAgent.exe and IvantiCloudAgent.exe.options) zijn gedownload, voert u het uitvoerbare bestand uit en volgt u de instructies op het scherm. Het apparaat waarop de agent is geïnstalleerd, wordt een Implementatievertegenwoordiger.

Weergave implementatievertegenwoordigers

Bekijk alle implementatievertegenwoordigers in Beheer > Agentbeleid > Implementatievertegenwoordigers. De pagina Implementatievertegenwoordigers toont alle apparaten op naam, de subnetwerken waarbij ze horen en de datum waarop de agent werd geïnstalleerd.

Acties:

• Subnet: klik op een willekeurig subnet om de details ervan weer te geven.
  • ...: selecteer dit om het vervolgkeuzemenu te openen:
    • Verwijderen: verwijder de implementatievertegenwoordiger. De apparaatdetails worden verwijderd. U moet de Deployment Representative-agent handmatig verwijderen van het apparaat.
    • Standaard instellen:stel het apparaat in als de standaard implementatievertegenwoordiger. U kunt slechts één standaardset per tenant hebben. Als u dus een nieuwe wilt instellen, wordt de eerdere geselecteerde standaard gewist.
    • Standaard wissen: alleen beschikbaar als het apparaat is geselecteerd als de standaard Implementatievertegenwoordiger. Selecteer dit om het apparaat op te heffen als de standaard.

Details subnet

Vanaf hier kunt u het volgende weergeven:

• Apparaatnaam - Naam van het apparaat.
  • Laatst gezien - Datum waarop het apparaat de laatste keer online was; die kan de laatste aanmelding bij het Ivanti Neurons-platform of de laatste detectiescan zijn.
  • IP-adres - IP-adres.
  • MAC-adres - MAC-adres.
  • OS - versie van het besturingssysteem waarop het apparaat wordt uitgevoerd, bijv. Microsoft Windows 10 Enterprise Edition 64-bits.
  • OSGroup - besturingssysteem waarop het apparaat wordt uitgevoerd, bijv. Windows.
  • Agent - Toont Ja als de Ivanti Neurons for Deployment Representative-agent is geïnstalleerd op het apparaat. Neeals er geen Implementatievertegenwoordigersagent is geïnstalleerd.
  • Beleidsgroep - De naam van de beleidsgroep waaraan het apparaat is toegewezen. Klik op de naam van de beleidsgroep om Detail beleidsgroep weer te geven.
  • Subnet - Subnet waarbij het apparaat hoort.

Verwante onderwerpen

Agentbeleid

Detectiescans

Gedetecteerde apparaten