Productpagina

Onder Productweergave kunt u details weergeven over een specifiek product en meerdere acties uit te voeren. Om Productweergave te openen voor een specifiek product, gaat u naar het tabblad Producten en klikt u op zijn naam onder de kolom Product in de tabel onderaan.

Productdetails

De tegels bovenaan op de pagina toont details over de nieuwste versie van het product:

• Leverancier: toont de naam van de productleverancier.
  • Versiedetails: toont het versienummer van het product.
  • Publicatiestatus: toont de publicatiestatus van het product.
  • Laatste publicatiepoging: toont de datum waarop de laatste publicatie werd geprobeerd.
  • Apparaatstatus: toont een tabel met de huidige status van het product per apparaat.
  • Gebruikersstatus: toont een tabel met de huidige status van het product per gebruiker.

Productacties

Via de knoppen bovenaan op de pagina kunt u de volgende acties uitvoeren op het product:

• Beheer configureren: voer configuratiewijzigingen uit aan het beheer van de geselecteerde productversie. Zie Producten beheren voor meer details.
  • Beheer stoppen: stop met het beheer van de geselecteerde productversie.
  • Sideload beheren: hiermee kunt u bestanden sideloaden indien vereist. Zie Sideloads beheren voor meer details.
  • Weergeven in Patch Intelligence: geef de geselecteerde productversie weer in Ivanti Neurons Patch Intelligence.
  • Pictogram beheren: hiermee kunt u het pictogram selecteren dat verschijnt in de bedrijfsportal.Zie Een productpictogram selecteren voor het bedrijfsportaal.
  • Versie maken: hiermee kunt u een nieuwe versie toevoegen aan een aangepast product door een nieuwe versie op te geven en dan installatieprogramma's toe te voegen op dezelfde manier als voor het maken van het product. Zie Producten maken voor details.

Acties voor versies

Onder de tegels met productdetails bevindt zich een tabel met details van de verschillende versies van het product. Klik op Knop Acties in de kolom Acties om toegang te krijgen tot de volgende acties die specifiek zijn voor de geselecteerde versies:

• Publicatieversie: publiceer de geselecteerde productversie op Intune. Het dialoogvenster Versie publiceren opent en vraagt u om de Groepstoewijzingen te selecteren.. Voor meer details, zie Beheer configureren.
  • Details laden: laadt en toont details over de geselecteerde productversie.
  • Verwijderen uit Intune: verwijder geselecteerde gepubliceerde versies van een product van Intune en kies hoe om te gaan met vervangingsregels indien nodig. Producten verwijderen uit IntuneZie Producten verwijderen uit Intune voor meer informatie.
  • Verwijderen van Neurons (alleen aangepaste producten): verwijdert de geselecteerde versies van een aangepast product van Ivanti Neurons Patch for Intune. Als het aangepaste product werd gepubliceerd naar Intune, wordt u gevraagd of u het ook vanaf hier wilt verwijderen.
  • Bewerken (alleen aangepaste producten): hiermee kunt u de geselecteerde versie van een aangepast product bewerken.
  • Klonen (alleen aangepaste producten): hiermee kunt u de geselecteerde versie van een aangepast product klonen met de volledige configuratie om deze te gebruiken als het startpunt voor het maken van een nieuwe versie.

Zie Producten maken voor meer informatie over aangepaste producten.

Productentabel

De producttabel bevat standaard de volgende kolommen en is gesorteerd volgens Versienaam:

• Versie: het versienummer van het product van derden.
  • Product: de naam van het product van derden.
  • Leverancier: de naam van de productleverancier.
  • Status: pictogrammen geven aan welke versies van het product in Intune zijn gepubliceerd:

Gepubliceerd Gepubliceerd: de versie bestaat in Intune.

Gepland Gepland: de versie wordt binnenkort gepubliceerd in Intune met de instellingen die u hebt geconfigureerd in Ivanti Neurons Patch voor Intune.

Mislukt Mislukt: het publiceren naar Intune is mislukt, zie Mislukte publicaties opnieuw proberen.

Opnieuw proberen Opnieuw proberen: een gebruiker heeft verzocht een mislukte publicatie opnieuw te proberen.

• Status bijgewerkt: toont de datum waarop de publicatiestatus van het product het laatst werd gewijzigd.