Software Insights

De Software Insights-dashboard tonen u softwaregegevens die zijn samengevoegd van de connectors die u hebt geconfigureerd in het Neurons-platform (zie Connectors instellen). Het dupliceren van de apparaatgegevens van deze connectors wordt ongedaan gemaakt. Daarna worden de softwaregegevens afgestemd op een item in de Ivanti Definitive Software Library). De dashboards helpen u bij het identificeren van upgrademogelijkheden, einde levensduur software, gebruikersinformatie software enz. U kunt deze informatie vervolgens gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over uw softwarebestand.

U krijgt toegang tot de Spend Intelligence-componenten vanaf de sectie Software in het linkernavigatiepaneel. Wanneer u op een van de onderdelen van Spend Intelligence klikt, verschijnt een Spend Intelligence-navigatiebalk waarin u elke pagina van Spend Intelligence direct kunt openen.

Bekijk een gerelateerde video (4:07)

Einde levensduur software en software geschikt voor upgrade spotten met Software Insights, en waarom dit belangrijk is:
Bekijk de video (3:52)

Bekijk een gerelateerde video (5:38)