Implementatiegeschiedenis biedt een manier om de status van recente implementatiebewerkingen op uw apparaat weer te geven. Een van de grootste voordelen van de implementatiegeschiedenis is dat u hiermee kunt focussen op uitzonderingen die mogelijk zijn opgetreden tijdens patchimplementaties en dat u snel eventuele problemen kunt oplossen. Dit is extreem belangrijk omdat het u de mogelijkheid geeft snel potentiële problemen te identificeren voordat ze grote problemen worden in uw omgeving.

Implementatiegeschiedenis is toegankelijk vanaf het hoofdmenu door Patchbeheer > Implementatiegeschiedenis te selecteren.

Apparaatoverzicht

Het raster bevat een lijst van alle patches die werden geïmplementeerd door de Ivanti Neurons Cloud of door een lokale oplossing. Informatie in het raster wordt zes maanden bewaard voordat deze automatisch wordt verwijderd. Via het pictogram Kolomkiezer Knop Kolom instellen (direct links naast het zoekvak) kunt u opgeven welke van de volgende kolommen verschijnen in het raster:

• Id en Adviesnaam: de id en naam van het advies. U kunt op de id of adviesnaam klikken om de pagina met patchdetails weer te geven in Patch Intelligence.
  • Patchnaam: de naam van de patch die is geïmplementeerd op het apparaat. U kunt op de patchnaam klikken om de pagina met patchinformatie weer te geven in Patch Intelligence.
  • Platform: het type besturingssysteem dat wordt gebruikt op het apparaat. Ondersteunde besturingssystemen zijn Windows en macOS.
  • Apparaatnaam: de naam van het apparaat. U kunt op de naam klikken om de pagina Apparaatdetails weer te geven.
  • Beleidsgroep: de agentbeleidsgroep waaraan het apparaat momenteel is toegewezen. U kunt klikken op de naam om de beleidsconfiguratie weer te geven.
  • Status: toont de laatst gemelde status van de implementatie. Mogelijke waarden zijn:

Tip: gebruik de kolom Status om problemen te lokaliseren en prioritaire acties te ondernemen.

• Niet gestart: de patchimplementatie is nog niet gestart.
    • Bezig: de patchimplementatie is momenteel bezig.
    • Wachten op opnieuw opstarten: de patch werd geïmplementeerd, maar het apparaat moet nog steeds opnieuw worden opgestart om de bewerking te voltooien.
    • Gelukt: de patch is geïmplementeerd op het apparaat.
    • Mislukt: de patchimplementatie is mislukt.
  • Patchresultaat: biedt extra context bij de implementatiestatus. U kunt op een codewaarde klikken voor meer informatie over de code. Gezamenlijke retourcode omvatten:
    • Toegang geweigerd: de toegang is geweigerd.
    • Fout schijf vol: er is onvoldoende ruimte op de schijf.
    • Bestand niet gevonden: het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden.
    • Installatiefout: fatale fout tijdens de installatie.
    • Installatietaal niet ondersteund: de taal van het installatiepakket wordt niet ondersteund door uw systeem.
    • Openen mislukt: het systeem kan het apparaat of het opgegeven bestand niet openen.
    • Patchdoel niet gevonden: de upgrade kan niet worden geïnstalleerd door de service van het Windows-installatieprogramma omdat het programma dat u wilt upgraden, mogelijk ontbreekt, of de upgrade kan een andere versie van het programma bijwerken. Controleer of het programma waarvoor de upgrade moet worden uitgevoerd, aanwezig is op uw computer en of u de correcte upgrade hebt.
    • Gelukt: de bewerking is voltooid.
    • Gelukt, Opnieuw opstarten vereist: de gevraagde bewerking is gelukt. Wijzigingen worden pas van kracht nadat het systeem opnieuw is opgestart.
  • Implementatiedatum: de datum en het tijdstip waarop de patchimplementatie is gestart op het apparaat.
  • Verstreken tijd: de tijd die nodig was om de patch te implementeren op het apparaat.
  • KB-nummer: het kennisdatabasenummer. U kunt klikken op het nummer dat moet wordt weergegeven op de pagina met patchdetails in Patch Intelligence.
  • Patchreleasedatum: de datum waarop de patch werd uitgegeven.
  • Implementatieconfiguratie: de patchconfiguratie die werd toegewezen wanneer de implementatie is opgetreden.U kunt klikken op de naam om de pagina Patchconfiguratie weer te geven.

Filteren, Sorteren, Zoeken en Exporteren